Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

Tre fødsler, et forlist ægteskab og mange andre udfordringer har sat sine spor på Camilla Framnes, der har kæmpet mod vægten i alt den tid, hun har været en del af reportageserien De unge mødre. Men den unge mor fra Nordjylland har fundet ud af, hvordan hun holder kiloene på afstand. Det skriver Realityportalen.

- Jeg har en sund BMI for første gang i mange år. Det hele er bare gået så stærkt, og jeg er så glad for det. Jeg vil dog gerne tabe omkring otte kilo mere. Så har man jo også lige til en ferie og lidt, siger hun til Realityportalen.dk.

Læs også: Anholdelse i De unge mødre: Bent fik besøg af politiet 

Camilla Framnes, der har to sønner Oliver og Sebastian fra to tidligere forhold, har formået at tabe 30 kilo, siden hun og kæresten Kevin Larsen blev forældre til en endnu dreng sidste sommer.

 

A photo posted by Camilla Framnes (@cframnes) on

Jan 18, 2016 at 6:36am PST

Og opskriften på det store vægttab er ganske simpel, afslører moren til tre:

- Nej, det er intet hokuspokus. Jeg er bare begyndt at tælle kalorier. Jeg har altid tænkt, at det var for besværligt for mig, men nu begyndte jeg på det, og så fik jeg blod på tanden.
  
Men Camilla Framnes er også blevet bidt af at træne hver dag, hvilket både giver hende lov til at spise lidt mere og ekstra overskud på hjemmefronten. Træningen står skiftevis på cardio og styrketræning. Samtidig har en ugentlig omgang fodboldtræning også sneget sig ind.

Læs også: De unge mødre: Peter har endelig vundet kampen mod kiloene

Forklaringen på, at det efter så mange års kamp er lykkedes for den unge mor at tabe sig og holde vægten, handler om støtte ifølge Camilla Framnes.

 

A photo posted by Camilla Framnes (@cframnes) on

Dec 31, 2015 at 8:18am PST

- Forløbet har været anderledes denne gang, og jeg har fuld opbakning hjemmefra. Jeg har ikke ændret noget på madfronten. Jeg spiser det samme, men nu har jeg bare mere styr på, hvor meget jeg spiser af det. Jeg har jo hele tiden vidst, hvordan jeg skulle tabe mig, jeg skulle bare have fingeren ud, siger hun til Realityportalen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip