Cardi B uploader provokerende nøgenvideo efter billede-læk: Det her er min F****

Cardi B er hverken blufærdig eller bleg for at provokere. Det viser hun blandt andet i en video på Instagram, hvor hun helt nøgen stå rog viser sin vagina og numse frem.

Navnet Belcalis Almanzar er ikke noget, der vil få en klokke til at ringe hos de fleste mennesker, men siger man i stedet Cardi B, så ved de fleste, hvem der er tale om.

Den kvindelige rapper der pludselig brød igennem som regn fra en skyfri himmel, er et af de hotteste navne, hvor hun sammen med Nicki Minaj har vist, at kvinder sagtens kan stå øverst på hitlisterne, når det gælder rapmusik.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

Den 26-årige rapper har haft en turbulent fortid, hvor hun åbent har talt om sin stripper baggrund, og derfor er hun heller ikke typen, der har holdt sig tilbage fra at vise lidt hud, når hun optræder.

Natten til torsdag fik Cardi B så vist lidt mere frem, end hun egentlig burde på den røde løber til Billboard Music Awards i Las Vegas, hvor hun stod og kyssede med sin ægtemand. Eller viste hun nu egentlig for meget?

"Min vagina er her"

Da billederne af en mulig trusseløs Cardi B begyndte at florere på de sociale medier, valgte sangerinden at uploade en video på sin Instagram, hvor hun står fuldstændig nøgen. Her står hun blandt andet og viser hendes vagina, og hendes bare numse, mens hun fortæller folk, at det er sådan, at den ser ud.

“For det første, så er det ikke min vagina, som man ser. Min vagina er her,” fortæller sangerinden på videoen og peger, for derefter at fortsætte. “Det er her, at jeg har født min datter.

Derefter forklarer Cardi B, at det er hendes numse, som man kan se på billedet, hvorefter hun viser sin numse i den samme position, som det billede, der blev delt på de sociale medier.

Slutteligt fortæller Cardi B, at hvis man ville have set hendes vagina, så er man for sent på den, for så skulle man have set hende, mens hun stadig var stripper.

 

 

Læs også

22-årig fra Randers var sin mand utro: Jeg havde ikke noget valg

 

 

Dagens Gossip