Caroline Fleming afslører hemmelighed

Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix

Caroline Fleming har delt en overraskende afsløring på de sociale medier. Hun har afsløret, at hun og Sarah Zobel arbejder på en podcast.

Caroline Fleming og Sarah Zobel er snart klar med noget helt nyt materiale, du kan lytte til.

Læs også

Tina Lund bekræfter familieforøgelse

De to kvinder er nemlig i fuld gang med at arbejde på en podcast, der forventes at have premiere, inden denne måned er omme. Det har Caroline Fleming afsløret på sin Instagram-profil. 

"Vi har kun den sjov vi selv laver. Nu går Sarah Zobel, Podimo jeg i gang med vores nye podcast-serie 'Kaos og kærlighed'. Vi glæder os til at dele rejsen med jer, og den udkommer den 21. juni på Podimo," skriver hun som tekst til sit opslag på Instagram. 

På det billede, som hun har delt på Instagram, kan man se både 45-årige Caroline Fleming og 47-årige Sarah Zobel, der begge smiler bredt. Desuden står de hver især med en banan i hånden. 

Man er næppe i tvivl om, hvad omdrejningspunktet bliver i 'Kaos og kærlighed', som podcasten er blevet navngivet. Dog er det endnu ikke blevet afsløret, hvad den nye podcast kommer til at handle om.

I en story på Instagram har Caroline Fleming dog afsløret en lille smule af deres arbejdsproces, da hun har delt, at de har arbejdet på et manuskript til et af afsnittene af 'Kaos og kærlighed'. 

Manuskriptet vidner om, at det ikke kun bliver de to kvinder, der deltager. I manuskriptet, der er blevet delt på det sociale medie, er forfatteren Henning Daverne, som blandt andet står bag 'Sjælens rejse', også med.

Læs også

Kvinde køber natbord i genbrugsbutik: Får et chok, da hun åbner skuffen

Henning Daverne er en mand, som Sarah Zobel har kendskab til på forhånd, da han tidligere har dannet par med Henriette Zobel, der er Sarah Zobels bonusmor. Henriette Zobel gik bort i 2019 i en alder af 57 år. 

 

Dagens Gossip