Cecilie Schmeichel kommer med opråb: “Det er nok nu”

Foto: Jan Sommer/Ritzau Scanpix.

Nu siger Cecilie Schmeichel stop.

Det er ikke småting, influencer Cecilie Schmeichel skal lægge øre til.

Læs også

Efter DR-værts farvel: Populært program består

“Du er for fed til den bluse.”

“Det er for meget, at du viser din usunde krop.”

“Du promoverer at være fed.”

“Du skal leve et sundere liv.”

Sådan lyder nogle af de beskeder, der rammer indbakken hos Cecilie Schmeichel, og nu vælger hun at komme med et opråb.

Det gør hun i et opslag på Instagram, hvor hun skriver:

“Jeg begriber ikke, at folk har et behov for at kommentere på andre. Det er usmageligt, uhensigtsmæssig, og de personer er kujoner,” lyder det fra Cecilie Schmeichel, der nu skriver under på et manifest.

Det er tv-værten Cecilie Hother, der står bag manifestet, “fordi tonen på SoMe er blevet tiltagende grimmere og grimmere. Og det er NOK NU,” forklarer tv-værten på Instagram.

“Min ide med manifestet er – kort fortalt - at have et redskab som giver os mulighed for at sige fra overfor den dårlige tone. En mulighed for at vise vores børn, hvordan man skal opføre sig i den jungle, de sociale medier er. For vores børn er vores fremtid, og hvis vi viser dem, at man kan skrive grimt til, og om andre, så er det det vores børn lærer,” uddyber Cecilie Hother.

Dette bakker Cecilie Schmeichel op om. 

“Cecilie Hother har skrevet et manifest, som jeg skriver under på! For det er nok nu! Det er for meget! Jeg opfordrer jer andre til at skrive under, så adfærden og det at være på de sociale medier, bliver et mere behageligt sted at være,” skriver hun. 

“Jeg bliver ikke påvirket mere, de kan ikke sige noget, jeg ikke har hørt før. Og hvis jeg bruger energi på at lukke det ind, vinder de. Men den kamp taber de her,” slår hun fast. 

Læs også

Ekstra Bladet henter DR-vært ind som chefredaktør

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip