Cengiz forklarer: Derfor filmes der ikke Familien fra Bryggen

Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix

Mange blev overrasket, da optagelserne til Familien fra Bryggen stoppede. Nu forklarer en af hovedpersonerne hvorfor.

Cengiz Savarli, som er gift med Linses datter Stephanie, har netop været gæst i podcasten “Uden Filter”.

Her falder snakken ikke overraskende på tv, og her kommer Cengiz med flere årsager til, hvorfor man valgte at pause optagelserne af det populære program.

Læs også

Uheld ender fatalt: Kvinde død

Og en af årsagerne er nemlig - lidt paradoksalt - familien.

“De har lavet det i 10 år, så det er svært at være familie - i alle familier kan der være noget splid, der kan være nogen uenigheder - men så er vi stadig nødt til at møde ind på arbejde, for det er et arbejde. Vi har vores optagedage, vi skal på, der er vi nødt til at være sammen, og så kommer der bare endnu mere,” forklarer han i podcasten.

Parret har to børn sammen, og det er også en del af forklaringen. Parrets ældste, Alba på 5 år, er ifølge Cengiz ved at nå en alder, hvor hun er bevidst omkring stjernestatussen blandt mange.

“ Når hun skal i skole næste år... Det er lige den aldersgrænse vi ligger i. Det er dér, vores inkarnerede fans er. Men de er jo glade for hende. Det var noget andet, hvis jeg skulle gå og være nervøs. Er der nogen, der kunne spytte hende i hovedet, fordi de ikke kan li' hende?. Men de fleste synes jo, hun er f*cking sød.”

Læs også

Svenske læger kræver vaccinestop efter afsløring af forskningsfusk