Chrissy Teigen kommer med vild sex-afsløring

Foto: Shutterstock

Den verdenskendte model, der er kærester med sanger John Legend, Chrissy Teigen, afslører nu meget private detaljer om sit sexliv.

Den verdenskendte amerikanske model og tv-personlighed Chrissy Teigen, har afsløret, at hende og hendes kæreste, skuespiller og sanger John Legend, tilsyneladende ikke holder deres sexliv i eget soveværelse.

Læs også

Elvira chokerer: Min kæreste er gift

Derimod er de tilsyneladende ikke blege for at have sex på offentlige steder, da det er noget, de har gjort en hel del. Det har Chrissy Teigen selv afsløret ifølge TMZ.com, skriver SE og HØR. 

Ifølge den kendte model, er der dog især ét offentligt sted, der er en kende vildere, end de andre. Hun har nemlig for nylig afsløret, at de har haft sex ved 'The Democratic National Convention'. 

Det vil sige, at Chrissy Teigen og John Legende har haft sex på den kongres, hvor den demokratiske præsidentkandidat bliver nomineret. Det er en episode, som hun selv har omtalt som 'den der Obama-ting', hvilket indikerer, at det var da Obama blev præsenteret som præsidentkandidat, at det fandt sted. 

Ifølge TMZ var det noget, Chrissy Teigen besluttede sig for, at hun ville åbne omkring, da hun deltog i James Cordens 'Spill Your Guts' på 'The Late Late Show'. Det var i denne forbindelse, at hun blev spurgt ind til, hvor det mærkeligste sted var, hvor hun og hendes mand nogensinde havde haft sex sammen. 

Her kunne hun afsløre, at det var på et toilet på et badeværelse ved kongressen, der måtte tage prisen som det mærkeligste sted, hvor de har været intime sammen. Ifølge TMZ skulle det være sket tilbage i 2008.

Læs også

Blachman reagerer på kritik: "Så har krænkelseskulturen nået nye uanede højder"

Dette år skulle John Legend nemlig optræde, skriver TMZ. Han nøjedes dog tydeligvis ikke med at optræde, for han havde medbragt Chrissy Teigen – og de besluttede sig tydeligvis for, at de skulle have det maksimale ud af situationen. 

 

Dagens Gossip