Blachman reagerer på kritik: "Så har krænkelseskulturen nået nye uanede højder"

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

En lang række seere har fået nok af Thomas Blachman i 'X Factor'. De giver ham kritik for at have en meget hård tone.

I de seneste uger har der i 'X Factor'-regi i høj grad været fokus på den hadske tone på de sociale medier, hvilket flere deltagere åbent har fortalt.

Læs også

Elvira chokerer: Min kæreste er gift

Flere deltagere har fortalt, at de har modtaget både sexistiske og racistiske kommentarer på diverse sociale medier som følge af deres deltagelse i det populære program. 

På baggrund af dette besluttede TV2 at dedikere en hel udgave af programmet til at tale om den hårde tone på sociale medier. I denne forbindelse tog de tre dommere også skarp afstand fra tonen. 

I fredagens femte liveshow holdt dommer Thomas Blachman sig dog ikke tilbage fra at bruge en skarp tone. Dommeren har da også altid været kendt for at sige tingene, som han mener, de er. 

Blandt andet kommenterede han på Dan Laursens vægt og i stil i knap så positive vendinger. Ligeledes sammenlignede han ham også flere gange med 'sovs og kartofler'. 

Dommerens hårde tone er dog ikke noget, der falder i god jord hos alle seerne. På programmets egen Facebook-side vælter det ind med kritiske kommentarer, der er rettet mod Blachmans hårde tone. Flere kalder det for både 'pinligt', 'under al kritik' og 'hyklerisk', skriver Ekstra Bladet

Den kendte dommer har dog svært ved selv at se, at der skulle være et problem i det. 

"Jeg skal kommentere. Det har jeg gjort i 13 år. Og I alle de år, har jeg kommenteret, hvad folk har på, og hvordan de ser ud, og hvad ved jeg. Det er en del af musikken," lyder det ifølge Ekstra Bladet fra Blachman, som fortsætter: 

"Det kommer jeg aldrig til at stoppe med. Hvis jeg ikke har lov til det, så har krænkelseskulturen nået nye uanede højder, og så er det slut for mig."

Læs også

Kæmpe chok i 'X Factor': 'Det er en tragedie'

Endvidere understreger han, at det er hans job at kommentere, hvilket han mener, at han gør. Derfor mener han bestemt heller ikke, at han bidrager til mobning. 

 

Dagens Gossip