Christian Eriksen viser sønnen frem: Se det førte billede

Foto: Martin Meissner/Scanpix

Landsholdsstjernen viser for første gang sin lille søn frem på Instagram.

Da VM-finalen i går blev afviklet, var Christian Eriksen og Danmark for længst blevet sendt hjem fra Rusland, da man 1. juli blev slået ud af turneringen af de senere finalister fra Kroatien.

Men for Danmarks nummer 10 var skuffelsen over det ærgerlige VM-exit formentlig hurtig glemt, for derhjemme ventede kæresten Sabrina Kvist med parrets nyfødte søn.

Den lille dreng kom til verden kort før landsholdets afgang til slutrunden i Rusland, men forinden havde den kommende fødsel skabt bekymring i mange danske fodboldhjem.

Legoland advarer mod Facebook-opslag: ‘Tryk IKKE på dette link’

For ville Sabrina Kvist føde til tiden, eller ville fødslen falde sammen med VM? Og ville det i sidste ende betyder, at landsholdet måtte klare sig uden sin største stjerne?

Heldigvis for de mange bekymrede roligans valgte drengen at komme til verden i ugen op til Danmarks første VM-kamp mod Peru.

Nu er Christian Eriksens hjemme hos sønnike og kæresten igen, og det har landsholdsprofilen valgt at forevige på et billlede, som han har delt på Instagram. 

Så skete det: ​Christian Eriksen er blevet far

På billedet ses mor og søn i et kærligt øjeblik, og i en tekst til det søde foto, der er det første offentlige billede af sønnen, har Eriksen skrevet:

- Kan ikke elske disse to nok!

Christian Eriksen bor til daglig i London, hvor han er én af de bærende kræfter for fodboldklubben Tottenham, men i øjeblikket er fynboen stadig at finde i Danmark, hvor den lille familie holder ferie.

Det er endnu uvist, hvad det nyeste skud på Eriksen-stammen skal hedde.

Du kan se det rørende billede herunder:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip