Så skete det: ​Christian Eriksen er blevet far

Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

Den danske fodboldstjerne blev mandag far til en lille dreng.

Så kom nyheden som mange danske fodboldfans har ventet på - Christian Eriksen er blevet far.

Torsdag morgen vendte den danske fodboldspiller tilbage til landsholdslejren i Helsingør efter at have tilbragt flere dage i Odense, hvor hans højgravide kæreste Sabrina Kvist har befundet sig. Det skriver DR.

Christian Eriksens retur kommer som godt nyt for både landsholdet, for de danske fodboldfans og selvfølgelig ikke mindst for Tottenham-stjernen selv, da det er med titlen som nybagt far i bagagen.

Læs også

74-årig mand forsvundet: Nu beder politiet om hjælp

Mandag fødte Sabrina Kvist nemlig en velskabt dreng. En nyhed som DBU's pressechef Jacob Wadland informerede pressen om torsdag morgen på landsholdets hotel i Helsingør.

Samtidig kunne han forsikre, at fødslen var forløbet uden problemer for både den nybagte mor og den lille dreng.

- Mor og dreng har det godt. Christian er lige ankommet til hotellet og træner med fra i dag (torsdag, red.), lyder det fra Jacob Wadland.

Læs også

Kvinde benyttede rasteplads-toilet, da hun lagde mærke til hul i døren: Pludselig stak en mand noget gennem hullet

Det var da også et hav af lykønskninger, der mødte en lettere søvnig Christian Eriksen, da han torsdag morgen blev genforenet med landholdet.

Planen er nu, at den nybagte fodbold-far skal deltage i dagens træning som forberedelse til lørdagens venskabskampen mod Mexico - en kamp man derfor må formode har Eriksen på holdkorte.

Christian Eriksen har ikke deltaget i landsholdets træninger både tirsdag og onsdag på grund af den forestående fødsel, der tidligere har fået danske fodboldsfans landet over til at bide negle.

Læs også

17-årig tog papfigur af verdensstjerne med til gallaafslutning: Så fik hun sit livs overraskelse

For da graviditeten blev annonceret tilbage i december sidste år, fik den lykkelige nyhed hurtigt fodboldfans til at regne på fingrene.

Det stod nemlig hurtig klart, at fødslen af Christian Eriksens første barn muligvis ville falde sammen med VM i Rusland, der fløjtes i gang 14. juni.

Dermed frygtede mange, at Danmark måtte undvære sin (formentlig) bedste spiller under store dele af slutrunden, men sådan skulle det heldigvis ikke være.

Læs også

Mænd forlader oftere deres partner af denne årsag

Eriksen junior valgte nemlig at komme belejligt, hvorfor fodbold-Danmark nu kan glæde sig.

Dog næppe ligeså meget som den danske 10’er, der i disse dage kan glæde sig over den nye farrolle, der trods alt er større end fodbold.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip