Christian Stadil indlagt på Rigshospitalet: Har fået konstateret frygtet sygdom

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Hummel-ejer og 'Løvens Hule'-eksperten Christian Stadil oplyser på sin Facebook-profil, at han er blevet ramt af borrelia.

Den karismatiske iværksætter, virksomhedsejer, forfatter og foredragsholder Christian Stadil har i flere måneder kæmpet med nakkestivhed og rygsmerter.

Nu er milliardæren, der blandet andet er kendte fra DR-programmet 'Løvens Hule’, blevet undersøgt på Rigshospitalet, og her har han fået konstateret infektionssygdommen borrelia, som kan opstå efter et skovflåtbid.

Det oplyser Christian Stadil selv på sin Facebook-profil sent torsdag.

Læs også

Peter Madsens flirt fra fængslet støttede ham i retten: ‘Dejligt at se ham igen’

- Nakkestivhed, store røde pletter fordelt over en halv meter på kroppen, en sovende fornemmelse i venstre side de sidste par måneder, rygsmerter og et rødt og blåt bidemærke i knæhasen, skriver den nygifte forretningsmand indledningsvis i sit opslag.

Han forklarer videre, at han har gået rundt med mistanken til den frygtede sygdom et stykke tid.

- Har haft det på fornemmelsen noget tid, men fik det i dag, efter at have fået tappet spinalvæske, bekræftet at jeg har neuroborreliose/borrelia i fremskreden grad. Syntes også, at jeg var ekstraordinært stiv i nakken, da jeg kørte hjem fra Aarhus sammen med min kammerat og oplægsholder til THORNICO ERFA dag Peter Stenbæk i går, lyder det fra den 46-årige Stadil.

Læs også

Kongehusekspert er ikke i tvivl: Prins Joachim skaber dårlig stemning i familien

Heldigvis er Christian Stadil nu medicineret og ifølge multitalentet selv, er han nu tilbage på arbejde.

- Får nu noget kraftigt medicin, så alt er godt. Er tilbage på pinden efter at have været på Riget det meste af dagen, lyder det i Facebook-opslaget, hvor Stadil afslutningsvis benytter lejligheden til at takke personalet på Rigshospitalet.

- Min vigtigste pointe er egentlig, at jeg er dybt imponeret over det danske hospitalsvæsen her konkret Riget, overlæge Anne-Mette og hendes team. Wauw for en sød, åben og dybt professionel behandling. Tusind tak. I’am a BIG fan, skriver han til sidst.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip