Kongehusekspert er ikke i tvivl: Prins Joachim skaber dårlig stemning i familien

Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

​Prins Joachim gør alt for at undgå at være sammen med resten af familien, lyder det fra en kongehusekspert.

Mens både dronning Margrethe, kronprins Frederik og resten af hans familien har været meget i medierne sommeren over, forholder det sig noget anderledes med den yngste af dronningens to sønner.

Det er nemlig ikke meget offentligheden eller resten af kongehuset har set til prins Joachim, der ikke har tilbragt meget tid sammen med hverken sin mor eller bror denne sommer. Det skriver Se & Hør.

Da dronningen traditionen tro afholdte sommerferie på Gråsten Slot, var det ikke som tidligere omgivet af hele familien. Ganske vist ankom Frederik og Mary med børn og besøgte regenten i tre dage, men Joachim måtte dronning Margrethe kigge langt efter.

Læs også

Kronprins Frederik pludselig opereret: Må aflyse alle aftaler

Racerløbs-prinsen var i stedet taget til Château de Cayx i Frankrig, men da Margrethe midt i august selv satte snuden mod det franske vinslot, vendte Joachim i stedet hjem til Danmark for at køre motorløb, før han kunne nå at hilse på sin mor.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at forholdet mellem Frederik og Joachim er anstrengt, men ifølge kongehusekspert Søren Jakobsen er sidstnævnte nu også begyndt helt at undgå resten af den kongelige familie.

En opførsel, som ikke imponerer Søren Jakobsen.

Læs også

Ærlig Margrethe om den svære tid med Henrik: ‘Det sidste halvandet års tid var vi ikke så meget sammen’

– Når han demonstrerer sådan en kølighed over for familien, kører han sig selv ud i vejkanten, siger Søren Jakobsen til Se & Hør og understreger, at stemningen i konghuset er dårlig, og at der ikke er tvivl om, at Joachim ikke gør noget for at forbedre den.

– Når man er så sur og tvær og ikke kan finde ud af at finde den rigtige grimasse til sin brors fødselsdag og skal have en reprimande af mor, så er den gal, lyder det fra Søren Jakobsen til Se & Hør og hentyder til kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, hvor prins Joachim - ifølge Søren Jakobsen - blev presset til at deltage.

Kongehuseksperten peget samtidig på, at Joachims forhold til både sin mor og bror er så kritisabelt, at det den kongelige familie er gået hen og blevet dysfunktionel.

Læs også

Forlovelses-chok: Christopher har friet til kæresten

– Jeg er bange for, at forholdet er kørt af sporet og ikke lader sig genoprette, siger han til Se & Hør.

Senest dronningen var sammen med begge sine sønner, var i sidste uge til gallataflet på Christiansborg Slot i forbindelse med, at den franske præsident Macron var på officielt statsbesøg i Danmark.

Her dukkede prins Joachim op - dog ikke uden at skabe opmærksomhed omkring sit tøjvalg.

Læs også

Blærebetændelse - også kaldet urinvejsinfektion - er en almindelig lidelse, der ramme mange kvinder. Blærebetændelse er en infektion i urinblæren, der fører til svie og smerter, når man tisser. Se her hvordan det smitter og hvordan, man behandler det.

Novelle genretræk - En novelle har en række karakteristiske træk, der kendetegner den. Novelle genretræk er en vigtig del af en novelleanalyse og her får du en dybdegående forklaring og eksempler.

Sense - Slank med sund fornuft er på mange måder mere en livsstilsomlægning beregnet til varigt vægttab frem for blot et hurtigt vægttab. Læs mere om Sense Kuren her.

 

Dagens Gossip