Christopher afslører nyt job: "“Det her bliver en af de vilde”

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix.

“Det her bliver en af de vilde,” lyder det fra popstjernen.

Den 20. februar blev sangeren Christopher og tv-vært og model Cecilie Haugaard forældre til en pige. Selvom livet som nybagt far fylder meget, så har Christopher alligevel tid til at passe andre tjanser ved siden af.

Læs også

I aften vender TV 2-program tilbage

På sin Instagram-profil afslører den populære sanger, at han har scoret et nyt job, som han kalder “en af de vilde.”

“Det her bliver en af de vilde! Jeg skal være vært til Zulu Awards 2021. Jeg glæder mig ustyrligt meget, og tør godt love at det bliver et brag af en fest i KB-hallen,”, skriver han til opslaget.

Foto: Instagram.

Tidligere har det været personligheder som skuespilleren Dar Salim og tv-værten Anders Breinholt, der har stået i spidsen for showet. Sidstnævnte har kommenteret Christophers Instagram-opslag med en emoji, der forestiller et par klappende hænder.

TV 2 Zulu har også delt opslaget på Instagram, hvor det bliver afsløret, at årets vært er Christopher. 

“Christopher er årets vært på ZULU Awards. Vi glæder os ustyrligt meget,” skriver kanalen til opslaget.

Sommerfugle i maven

Selvom Christopher er vant til at stå foran tusindvis af skrigende fans og optræde, så indrømmer han, at der er lidt uro i maven forud for showet.

“Tanken om det giver mig sommerfugle i maven, men heldigvis skal jeg jo ikke være alene på scenen,” siger Christopher til TV 2. 

Ved ZULU Awards 2021 uddeles i alt 12 statuetter. Og det er udelukkende seerne, der bestemmer, hvem der skal vinde. Det er sangeren stor fan af.

“Det fantastiske ved 'ZULU Awards' er jo, at det er folket, der bestemmer. Det er netop dem, vi som artister sætter kæmpestor pris på. Det er folket, der giver vores værker betydning, og derfor er ZULU Awards en fest for os alle,” siger Christopher.

Zulu Awards 2021 optages i K.B. Hallen torsdag 29. april og sendes på TV 2 Play og TV 2 Zulu søndag 2. maj. 

Læs også

Christopher og Cecilie er blevet forældre: Nu afsløres navnet

 

 

 

Dagens Gossip