Claus Holm i sorg

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

TV-kokken Claus Holm er i sorg.

Claus Holm er i sorg over tabet af sin svigermor. 

Fredag indvier han for første gang andre i sine tanker og følelser efter tabet sin svigermor. Dette gør Claus Holm via et opslag på Instgram.

Læs også

Efter massiv kritik: Nu lukker Bitz ned

"Du vil altid være en del af mig," skriver kokken Claus Holm i sit opslag på Instagram.

I opslaget skriver Claus Holm endvidere om de utallige timer, de har tilbragt på Svendborg Sygehus. 

"Vi kan komme til at glemme at være taknemlige at sætte egne behov til side og se et andet menneske, der knokler for at netop du kan få det bedre.. vi skal huske de gode historier de små mirkaler- de dejlige små hverdags ting som får kæmpe betydning for dit nu lige nu og her
Svendborg Sygehus," skriver han i opslaget, hvorefter han takker for den intense kærlighed, de blev mødt med:

"Vi har på sygehuset oplevet den mest intense og kærlige pleje og omsorg man kunne forestille sig i denne verden – alt var og er muligt alle steder blev vi mødt med forståelse- de gør sig i den grad umage og lavede det min svigermor gerne ville have – det var som en ekstra familie - det er jo det sygeplejeresker og læger kan – hvis du lukker dem ind i tanker – følelser , fortæller hvad der sker indeni – så rummer vi hinanden-Lad os tale sammen"

Han runder opslaget til sin svigermor, Grethe, som - ifølge Holm- har fået fred nu, af ved at komme med sine samt familiens varmeste hilsner.

Du kan læse hele opslaget nedenfor:

Læs også

Hun passede hund ingen ville have: Så får hun en besked, der får hende til at bryde sammen

 

Dagens Gossip