Corona-tragedie rammer Fie Laursen

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Realitypersonligheden er blevet hårdt ramt af coronavirussen i denne periode, hvor hun for en uge siden mistede sin mormor, og i går mistede sin farfar.

De fleste danskere er i disse dage ramt på den ene eller anden måde af coronavirussen.

Mange har måske selv haft det ,eller er smittet med virussen lige nu, andre mærker en helt forandret hverdag, da alt stort set har lukket, og så er der desværre også dem, der mister en, de holder meget af.

Læs også

Mette Frederiksen sender ny besked til danskerne

I Danmark er der bekræftet 123 dødsfald, efter at personerne er blevet smittet med coronavirus, og en der tæller med i den statistik, er Fie Laursens bedstefar.

Et dødsfald kommer aldrig belejligt, men timingen er bestemt ikke god for Laursen-familien, hvor Fie Laursen for en uges tid siden også mistede sin mormor.

Det er Fie Laursens bror, Boris Laursen, der først berettede om dødsfaldet på det sociale medie Instagram, og efterfølgende fortalte om, hvor hårdt det har været, at de ikke måtte komme forbi og sige farvel på grund af virussen.

“For 7 dage siden døde min mormor & nu min farfar i dag... det føles surrealistisk. Det svært fordi at jeg ikke har måtte besøge dem og sige farvel, så det føles stadig som om de er her. i vil altid være i mit hjerte,” fortæller Boris Laursen på sin instagram-profil.

Lidt senere meldte Fie Laursen selv ud om dødsfaldet på sin officielle Instagram, hvor hun blandt andet skrev:

“Hvil i fred, farfar. En blodprop kunne ikke tage dig... Men så kom Coronavirus. Du var den sejeste, lige til det sidste. Altid kæk. Jeg var ikke forberedt på at miste dig, for sidst vi sad sammen for 3 uger siden både dansede vi lidt - og græd og krammede, fordi det var dejligt at se hinanden igen,” lød det fra Fie Laursen. Hele opslaget kan du se herunder.

 

Det er lidt mere end et døgn siden, at Fie Laursen på sin egen Instagramprofil kunne fortælle, at hendes farfar lå i koma på grund af coronavirussen.

Desværre så overlevede han ikke.

I skrivende stund er der blevet testet 30.448 danskere for coronavirus, hvor 3.386 er blevet bekræftet smittet. 123 personer har mistet livet ,mens 1.089 er blevet erklæret raskmeldt efter smitten.

Læs også

De har fået lov: Regeringen kan lukke Storebæltsbroen til påske

 

 

Dagens Gossip