Dårligt nyt fra 'Familen fra Bryggen': Geggo springer fra

En bog om de tre kvinder fra 'Familen fra Bryggen' skulle have været ude en gang til efteråret, men det bliver nu uden Geggo.

På sin blog skriver realitystjernen, hvorfor hun i sidste øjeblik har valgt at springe fra det store anlagte bogprojekt.

- Som flere af jer har læst, og set i Familien fra Bryggen, så skulle min mor, Mopper og jeg havde udgivet en bog her i slut oktober/start november. Bogen skulle have handlet om min barndom, Moppers liv i England, og generelt vores allesammens fortid. Jeg har dog taget beslutningen om at springe fra, skriver Geggo på bloggen.

Den noget pludselige beslutning har Geggo taget, efter hun og resten af familien har været inde hos forlaget og fået læst et kapitel op fra bogen.

- Her sad jeg. Med min datter og kæreste ved min side, og med min familie – og hørte mit eget liv blive læst op ned til mindste detalje. Hvordan min far var da jeg var lille, hvordan mit syn var på min mors tid i fængsel, hvordan jeg tacklede min OCD, da den var allerværst, and so on, skriver realitystjernen.

Læs også

Geggo: Derfor vil vi ikke sige, hvad Mopper fejler

Faktisk fik oplæsningen Geggo til at få kvalme.

- Alt i alt, så var det bare skide ubehageligt at sidde og høre sit liv læst op helt ned til mindste detalje, og så langt fra hvad jeg er vant til i Familien fra Bryggen, på TV3. Jeg følte mig blottet, og fik helt kvalme ved tanken om når den bog skulle udgives (som var lige om lidt). 

Beslutningen fortryder hun på ingen måde, det har faktisk været en lettelse.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg går glip af mange penge ved at springe fra – men de penge må jeg tjene på en anden måde – jeg er heldigvis ret god til det. Jeg føler en stor lettelse, og en vægt af mine skuldre ved at sige til forlaget at jeg springer fra – det er det helt rigtige at gøre for mig. Om de andre fortsætter ved jeg ikke, det kommer min mor nok med en melding om.

 

Dagens Gossip