Geggo: Derfor vil vi ikke sige, hvad Mopper fejler

Foto: Polfoto / Linda Johansen

Geggo og Linse fra 'Familien fra Bryggen' ikke har lyst til at sige, hvad der har gjort 78-årige Mor Ann alvorligt syg.

Det vakte stor opsigt, da Linse Kessler i sidste uge afslørede, at hendes mor er blevet ramt af en alvorlig sygdom.

- Hun er alvorligt syg. Mopper har ikke lyst til at vi snakker om, hvad der er galt. Vi fik det at vide for fire måneder siden, lød det fra Linse Kessler på et pressemøde om nye sæson af tv-programmet 'Familien fra Bryggen'.

- Det har været en mærkelig tid, for det har både være rigtigt trist og vi er skrækslagne og vil ikke miste hende, forklarede den storbarmede realitystjerne på pressemødet på Islands Brygge i København.

Læs også

Chok på Bryggen: Mopper er alvorligt syg

Selvom familien har valgt at åbne op og sætte ord på den 78-årige kvindes sygdom, så har de ikke lyst til at afsløre, hvad Mopper fejler.

Det slår Stephanie 'Geggo' nu fast på Facebook.

Hun lagde i går et foto ud på det sociale medie, og billedet viser, hvordan Mopper holder den 26-årige kvindes lille datter, Alba. 

En trofast seer af 'Familien fra Bryggen' har skrevet følgende kommentar under fotoet:

- Det er sgu tarveligt at slynge ud at Mopper er meget syg, men så ikke fortælle, hvad hun fejler. Vi følger jer i tykt og tyndt, og normalt holder I ikke noget skjult, skriver brugeren, der opfordrer den populære tv-familie til at 'lægge kortene på bordet' og sige, hvad der har gjort Mor Ann alvorligt syg.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mor Ann fra Familien fra Bryggen er alvorligt syg.

Kommentaren har fået Geggo til tasterne, da hun har skrevet følgende svar:

- Som seer forstår jeg godt, du gerne vil vide, hvad der er galt - men det betyder ikke, at vi ikke må holde noget for os selv. Det er VORES liv, dermed bestemmer vi hvor meget vi deler.

Hun fortsætter:

- Men der er faktisk rigtig meget, jeg f.eks. holder for mig selv. Og det vil både jeg og Mopper have lov til, hvis vi føler det. Det er Moppers valg at det ikke er kommet ud endnu.

Geggo forklarer, at sygdommens art måske afsløres i et af de kommende afsnit af det populære TV3-program.

- Det virker grådigt og egoistisk af dig at forvente at vi blotter os 100%. Vi har sgu også lov at holde nogle ting for os selv, skriver Stephanie Karma Christiansen.

Se opslaget herunder.

 

.

Dagens Gossip