Dan Jørgensen afslører ny kæreste

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den socialdemokratiske minister er atter i et parforhold.

Dan Jørgensen (S) har som minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik en travl og tætpakket kalender. Jobbet fylder meget, så det kan være svært at få tid til kærligheden.

Alligevel kan den socialdemokratiske fynbo nu oplyse, at han igen har fundet kærligheden.

Læs også

Udenrigsministeriet advarer danske turister

I januar sidste år sluttede forholdet til debattør og litteraturanmelder for Berlingske, 34-årige Katherine Diez. Parret boede ellers sammen i et par år, men det gik altså ikke i længden.

Katherine har siden da fundet sammen med Adam Price, som både er ferm i et køkken og desuden kan skrive manuskriptforfatter på sit cv.

Adam har nemlig skrevet DR’s store politiske tv-succes ‘Borgen’. Nu er Dan så også klar til at indlede et nyt forhold.

Denne gang er det til en lidt mere jævnaldrende, da han har fundet sammen med 43-årige Vibeke Lentz, som ifølge sin Linkedin-profil er hygiejne konsulent, kreativ konsulent, stylist og yogalærer. Hun er desuden uddannet sygeplejerske.

– Jeg kan bekræfte, at Dan og jeg er kærester, fortæller Vibeke Lentz til SE og HØR og tilføjer:

– Vi har været sammen i et halvt års tid. Vi mødtes via fælles venner.

Parret er altså lykkedes med at holde det hemmeligt for offentligheden i en god rum tid. Travlheden til trods, så nyder parret hinandens selskab, når tiden er til det.

– Vi har begge travle liv. Men vi nyder kærligheden, når vi har mulighed for at være sammen, fortæller Vibeke Lentz og fortsætter:

– Vi holder begge af naturen og elsker at færdes i den sammen.

Seneste har parret været en tur på Arbejdermuseet i København, hvor en udstilling om den tidligere socialdemokratiske statsminister Anker Jørgensen lige nu kan opleves.

Det skrev Dan på Instagram i går, som du kan se her.

Læs også

Lars Ranthe afslører: Sådan har ægteskabet varet i 25 år

.

Dagens Gossip