Dansk realitystjerne politianmeldt

Dansk reality-stjerne politianmeldt. Foto: Shutterstock

Det drejer sig om Søren Aaboe Jørgensen, der er kendt fra programmet 'Plastikkongerne', der sendes på Kanal 4. Plastikkongen er nu blevet politianmeldt.

Politianmeldelsen kommer i forbindelse med Søren Aaboe Jørgensens konkurs med skønhedsklinikken Best Age International. Plastikkirurgen gik konkurs i oktober 2019. Det skriver Nordjyske.dk.

I forbindelse med opgørelsen af boet, har kurator, Hanne Bruun Jacobsen, politianmeldt Søren Aaboe Jørgensen. Kuratoren har tilsyneladende opdaget, at 'plastikkongen' har hævet 855.000 kroner fra firmakontoen og brugt det til private formål ude at betale skat af beløbet.

Politianmeldelsen drejer sig derfor om ulovlige anpartshaverlån, ligesom kurator har anmodet om konkurskarantæne mod Søren Aaboe Jørgensen. 'Plastikkongen' ejer nemlig stadig virksomheden Danish Beauty ApS.

Troels Jul Kjærgaard, der er politikommissær fra Nordjyllands Politi, bekræfter ifølge Nordjyske.dk, at der lige nu er en efterforskning af sagen i gang.

Livet går videre hos plastikkongen

Den nu politianmeldte TV-kendis lever videre, som om intet af hændt. De mange Facebook-opslag fortsætter til de mange venner. Nu er man heller ikke skyldig før man er dømt, og ulovlige anpartslån kan skyldes fejl i regnskaberne. 

Tidligere har andre kendisser fået ørerne i maskinen, når der tages ulovlige anpartshaverlån. Senest har f.eks. musikeren Tim Christensen haft problemer med at holde sine private og virksomhedsregnskaber adskilte.

Læs også

Dagens helt: 15-årig hopper i kanalen for at redde barn på 15 måneder

 

 

 

Dagens Gossip