Dennis Knudsen jubler: Deler familieforøgelse

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Dennis Knudsen er blevet far for anden gang.

I mere end 20 år kæmpede Dennis Knudsen for at blive far med forskellige kvinder - men uden held. For to år siden lykkedes det endeligt, og nu er han blevet far igen.

Læs også

Tobias Hamann bekræfter: Det er slut

Det fortæller han i et Instagram-opslag.

“Så er jeg blevet far igen. Klokken 7.38 = dansk tid. 14.38 Noah er perfekt. Vægt 3,600 længde 53,5 cm, og vi alle har det godt. Lucas ser ham lidt senere i dag , Nu er jeg far til 2, og det føles vidunderligt,” skriver han til opslaget.

Dennis Knudsen har meget ærligt fortalt om hele processen med at blive far. Det er sket ved hjælp af en amerikansk rugemor. 

Dennis Knudsens første søn, Lucas, kom til verden for to år siden ved hjælp af den samme amerikanske rugemor, som har båret Noah i de sidste ni måneder. Ægget har begge gange stammet fra den samme ægdonor, og sæden er fra Dennis Knudsen selv. Det betyder, at de to brødre bliver biologiske søskende.

“Skal hente vores lillebror”

Fredag rejste Dennis Knudsen til USA sammen med sønnen Lucas.

“Så er vi på vej over til USA og skal hente vores lillebror. Vi glæder os til, han kommer til verden på onsdag d. 2. juni. Knus Lucas og Dennis,” skrev han til billedet, hvor far og søn sad klar i flyveren. Noah blev født ved planlagt kejsersnit i dag, den 2. juni.

Kæmpet i 20 år 

57-årige Dennis Knudsen har ærligt fortalt, at drømmen om at blive far har fyldt meget. I mere end 20 år kæmpede han for at blive far med forskellige kvinder - men uden held. For to år siden lykkedes det endeligt, og det har ikke blot ændret Dennis Knudsens liv. Det har også ændret ham som menneske. 

“Jeg har levet et liv, hvor der kun var mig, mig, mig. Men nu er jeg far til Lucas, som har brug for al min tid og kærlighed. Det føles fantastisk at dreje fokus væk fra min egen navle, og jeg kan mærke, at det har givet mig en råstyrke. Jeg har altid været ekstremt følsom og haft let til tårer, men nu er det, som om jeg har mandet mig op og påtaget mig et ansvar. Jeg er ikke så skrøbelig mere,” fortalte han til Ude & Hjemme i september 2019.

Læs også

Dennis Knudsen deler lykkelig nyhed sammen med sønnen Lucas: “Skal hente vores lillebror”