Dennis Knudsen jubler: Så skete det

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Nu kan kendisfrisøren ånde lettet op.

Dennis Knudsens frygt for at miste sin søn fik for nyligt kendisfrisøren til at sætte sin lejlighed til salg.

Læs også

Lene Beier lider af en kronisk sygdom

De to har boet på 5. sal i en 215 kvm stor penthouse-lejlighed. Men det er snart fortid. For nu er det lykkes at sælge lejligheden.

Det skriver Se & Hør.

“Den blev solgt for 17,4 mio. kr., så det er dejligt,” fortæller Dennis Knudsen.

Udbudsprisen lød på 16,9 mio. kroner, så Dennis Knudsen kan sætte en halv million kroner mere end forventet ind på kontoen. 

“Jeg får simpelthen dårlige nerver af at bo her. Lucas, som er et år og ni måneder, kravler op alle vegne. Forleden var han selv kravlet op af barnevognen. Jeg frygter, at han klatrer op over indhegningen på altanen og falder ned fra 5. sal," har Dennis Knudsen tidligere udtalt.

Han elsker området omkring lejligheden, der ligger i København SV og har udsigt over Københavns Kanal, og det er derfor, han nu vil finde en lejlighed på 1. sal i samme ejendom.

Familieforøgelse på vej

Hvis alt går vel, så kan Dennis Knudsen til maj kalde sig for far til to. Der kommer nemlig snart endnu en søn til verden.

For to år siden blev Dennis Knudsen far til Lucas, der kom til verden ved hjælp af en amerikansk rugemor. Ægget stammede fra en ægdonor, og sæden kom fra Dennis Knudsen selv.

Her anden gang er det den samme rugemor, der er med til at bære barnet, og det er igen den samme metode, som blev anvendt, da Lucas kom til. Kønnet har Dennis Knudsen selv valgt.

57-åriger Dennis Knudsen har ærligt fortalt, at drømmen om at blive far har fyldt meget. I mere end 20 år kæmpede han for at blive far med forskellige kvinder - men uden held. For to år siden lykkedes det endeligt.

Læs også

Dennis Knudsen afslører stor frygt: “Jeg får simpelthen dårlige nerver”

 

 

 

Dagens Gossip