Dennis Knudsen møder kritik efter udtalelse i DR-program: Nu forklarer han

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Efterfølgende har Dennis Knudsen set sig nødsaget til at uddybe den udtalelse, som har vakt kritik og stor undren hos mange.

Mandag aften var Linse Kessler inviteret i ‘Aftenshowet’ på DR for at fortælle om sin nye bog.

Læs også

Linse Kessler om knivstikkeri: “Jeg har ikke fortrudt”

Rundt om bordet i studiet sad også Dennis Knudsen. Snakken faldt på en episode fra Linses bog, hvor hun beskriver, at hun tilbage i 1995 stak en kvinde ned fra sin bekendtskabskreds for at komme i fængsel og derved undgå en voldelig rockerkæreste. 

Det er en episode, som Linse ikke fortryder i dag. 

“Jeg vil så gerne sidde og sige, at jeg har fortrudt det. Men jeg har ikke fortrudt den handling og den plan, jeg lavede dengang,” forklarede Linse og tilføjede, at kvinden til dels selv var skyld i episoden. Hun havde, ifølge Linse, fået nogle hemmeligheder at vide, som hun valgte at fortælle til Linses ekskæreste.

I DR-programmet bliver Linse bakket op af Dennis Knudsen. 

“Man skal jo også lige huske, at før Linse stikker hende ned, har hun reelt psykisk og fysisk stukket dig ned, fordi hun bryder en tavshedsaftale,” lød det fra kendisfrisøren mandag aften.

Efterfølgende har Dennis Knudsen set sig nødsaget til at uddybe den udtalelse, som har vakt kritik og stor undren hos mange. 

"Som jeg også siger i 'Aftenshowet', føler Linse sig nok mentalt stukket ned. Hun følte ikke, at hun havde noget valg, og hun følte, at hendes familie var truet, hvis hun ikke gjorde noget. Jeg siger ikke, at vold kan accepteres. Det kan det på ingen måde. Men det var en anden Linse dengang, end den Linse hun er i dag, og hun har nok følt, at der var en fortrolighed, der blev brudt," forklarer Dennis Knudsen til Ekstra Bladet. 

Læs også

Line Hoffmeyer afslører efter brud: Aldersforskellen blev afgørende