Dennis Knudsen raser: “Det er idiotisk”

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Kendisfrisøren har svært ved at se logikken i det.

I går fik de liberale erhverv lov til at genåbne i hele landet under det krav, at de kun tager imod kunder, der kan fremvise et gyldigt coronapas.

Læs også

Dennis Knudsen jubler: Så skete det

Coronapasset, der dokumenterer enten en negativ COVID-19 test, tidligere smitte eller et færdiggjort vaccinationsforløb, skal blandt andet fremvises, hvis man skal en tur til frisøren.

En af de mange frisører, der bød kunder velkommen i frisørstolen i går, er kendisfrisøren Dennis Knudsen. I Aftenshowet på DR kaldte han genåbningen for "fantastisk, glædelig og lidt besværlig."

Trods den optimistiske tone, så har han svært ved at se logikken i genåbningen, som ifølge Dennis Knudsen kommer tre måneder for sent. Han er overbevist om, at man kunne have taget coronapasset i brug tidligere på året. 

“Det er svært at sige noget om, for vi ved det dybest set ikke. Men efter min bedste vurdering, havde det ikke været ansvarligt for tre måneder siden,” lyder modsvaret fra Socialdemokratiets Rasmus Horn Langhoff, der også gæstede Aftenshowet.

Det er ikke kun den langsomme genåbning, som Dennis Knudsen kritiserer. Han kalder teststrategien idiotisk. 

“Jeg råbte op for tre måneder siden, at hvis vi laver en coronatest ved salonen og folk kan gå ind. Nu kommer I med en test, hvor der kan gå op til 72 timer, det vil sige tre døgn. Hvor meget kan en kunde ikke nå at blive smittet på tre døgn, inden vedkommende kommer i salonen. Det er idiotisk,” lyder det fra Dennis Knudsen, der heller ikke er fan at, at det har været muligt for frisører at klippe kunder i eget hjem.

“Og noget andet, der er idiotisk er, at I har givet frisører lov til at gå hjem i private hjem og klippe folk. Er du klar over, hvor store idioter I har været ved det?,” spørger Dennis Knudsen.

Du kan hele hele interviewet med Dennis Knudsen og Rasmus Horn Langhoff i Aftenshowet her. 

Coronapasset er taget i brug

Den gradvise genåbning af Danmark er begyndt, hvor coronapasset får en stor rolle. 

Men der er en ting, som danskerne skal forvente og være obs på, lyder det fra Sundhed.dk. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Nu er coronapasset taget i brug: Men vær opmærksom på dette

 

 

 

Dagens Gossip