Derfor boykotter Søren Fauli 'Mads og A-holdet'

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix.

Søren Fauli vil ikke være en del af det nye program.

Kort før nytår meldte DR ud, at kanalen har opsagt samarbejdet med Mads Steffensen. 

Den garvede DR-vært valgte selv at sige stop, har han sidenhen forklaret.

Læs også

Pause fra Aftenshowet: Nu er Ulla Essendrops afløser fundet

“Selvom alt gik pisse godt, jeg kunne ikke stoppe på et bedre tidspunkt i min karriere, så var jeg bare færdig. Jeg havde været inde i alle rum og kigge, og jeg vidste, hvad der var derinde,” lyder det fra Mads Steffensen i podcasten Fjernsyn for mig,

Det er den sammen forklaring, som Mads Steffensen giver i podcasten "Fries Meet Guys" 

“Jeg synes, jeg havde nået alle mine mål, og jeg havde fået opfyldt alle mine drømme, og jeg synes også, det er lidt et problem, hvis man får spørgsmålet: ‘Hvad går du og drømmer om?’ og ikke rigtig kan finde på noget,” forklarer han.

“Mads og A-holdet”

En af de nye ting, som Mads Steffensen har kastet sig over, er jobbet som vært på podcasten Mads og A-holdet hos Podimo.

Om den nye podcast skriver Podimo på sin hjemmeside, at det er “en fornyet udgave af det panel-baserede format Mads og Monopolet, som Mads Steffensen opfandt for snart to årtier siden.”

Der er flere gamle kendinge fra Monopolet, der gæster den nye podcast. Blandt andet har Søren Pind, Hella Joof og Sofie Linde alle været en del af panelet, ligesom de også har forsøgt at løse lytternes problemer i DR-udgaven. 

En af de Monopol-deltagere, der ikke kommer til at besøge Mads & A-holdet, er Søren Fauli.

Det skriver Ekstra Bladet.

Han er ikke uvenner med Mads Steffensen. Der er derimod Podimo, han ikke er tilfreds med.

“Jeg ville gerne lave noget med Mads, når nu han er min gamle ven, men jeg vil ikke arbejde gratis for Podimo. Når Podimo eksisterer for at skaffe en masse abonnenter,” forklarer Søren Fauli i podcasten Internt og selvoptaget ifølge Ekstra Bladet og uddyber, at han synes, at der burde falde et honorar af for at deltage i Mads & A-holdet.

Læs også

Peter Ingemann melder ud: "Det er slut"

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip