Derfor trækker Ed Sheeran sig tilbage - Vender kun tilbage, hvis:

Foto: Shutterstock.com

Den britiske hitsanger Ed Sheeran har annonceret, at han trækker sig tilbage. Hvis han vender tilbage igen, så bliver det i en anderledes udgave, end vi har set ham under den seneste tour.

Ed Sheeran er en af tidens absolut hotteste musikere, og det er ikke mange uger siden, at han lagde vejen forbi Danmark, hvor han afholdt to koncerter i Odense.

De personer der mødte frem til disse koncerter, kan føle sig ret heldige, for de var måske vidne til en af Ed Sheerans sidste koncerter.

Læs også

Ed Sheeran trækker sig tilbage

Den populære popsanger annoncerede nemlig til hans sidste koncert i Ipswich den 26. august, at denne koncert meget vel var hans sidste koncert.

Med andre ord. Ed Sheeran valgte efter denne koncert at trække sig tilbage, og det har der været et ganske god grund til.

Den britiske sanger har skrevet det ene hit efter det andet, og han har tjent flere penge, end har formentlig nogensinde kommer til at kunne bruge. Derfor har han nu trukket sig tilbage, så han kan bruge tiden sammen med hans kone Cherry Seaborn, som han blev gift med i december 2018.

Læs også

Gulddreng er genopstået

Vender han tilbage, bliver det med et band

Under hans sidste koncert i Ipswich fortalte Ed Sheeran, at det var meget følelsesladet for ham at stå der, da han han været af sted med sin Divide tour i mere end to år.

Han fortalte, at han har optrådt for mere end ni millioner mennesker, og han valgte bevidst at afholde sin sidste koncert i Ipswich, der ligger i området Suffolk, hvor Ed Sheeran er vokset op.

Det var under denne koncert, at Ed Sheeran meldte sin 'pension'

 

Til koncerten afslørede han også, at han trækker sig tilbage i 18 måneder, og når/hvis han vender tilbage, så bliver det ikke på samme måde, som vi kender Ed Sheeran.

I forbindelse med hans Divide tour - og generelt med Ed Sheeran - så optræder han med en såkaldt Loop Pedal, hvor han har mulighed for at spille sine tracks helt selv.

Du kan se et eksempel i denne video:

 

I stedet for at gå på scenen med et Loop Pedal, så vender han kun tilbage til scenen igen, hvis det er med et band i ryggen.

Nu må vi dog i fremtiden nøjes med at høre Ed Sheeran på Youtube, Spotify og andre streamingtjenester, og ellers bare krydse fingre for, at Ed Sheeran vender tilbage fra sin ‘pension’

Læs også

Kat sat til salg for 1.5 mio. kr: Har helt speciel evne

 

 

Dagens Gossip