Døtrene boykotter Bubbers bryllup

Foto: Kristian Brasen/Ritzau Scanpix

To af Bubbers voksne døtre er fortsat ikke på talefod med deres far, hvorfor de ikke deltager i det kommende bryllup.

Det vakte stor opsigt, da Bubber i 2019 valgte at forlade sin kone gennem 28 år. Dermed var det slut for Bubber og Christina Ibsen Meyer. Det var dog ikke selve skilsmissen, som vakte opsigt.

Det var mere det faktum at Bubber havde fundet sammen med familiens tidligere barnepige, Signe Rossing. Foruden at have indledet et forhold til hende, så var hun også gravid.

Læs også

Nu kan du bo på luksuriøst krydstogtskib – og det er billigere end du tror

Dermed forlod Bubber Christina Ibsen Meyer ud af det blå og indledte et forhold med Signe Rossing. Og det fik konsekvenser. For to af Bubbers tre voksne børn har nemlig valgt at droppe kontakten til deres far som følge af skilsmissen og forholdet til Signe Rossing.

Nu er der gået 3 år, men situationen har ikke ændret sig siden da. Bubber taler stadig ikke med de to døtre. I morgen skal Bubber og Signe giftes, hvilket altså også bliver uden de to døtres deltagelse.

- Der er korrekt, at mine piger ikke kommer til brylluppet, og at de ikke vil se mig, siger Bubber til Ekstra Bladet.

Bubbers ældste datter, Sofia, afviser på vegne af sig selv og sin søster, at de overhovedet skulle være blevet inviteret til lørdagens bryllup:

'Vi har hverken set eller hørt skyggen af en invitation. Men når det er sagt, ville jeg aldrig deltage,' skriver hun i en besked til Ekstra Bladet.

Læs også

Petra Nagel om tv-program: "Jeg er så stolt"

 

Dagens Gossip