DR-kendis afslører graviditet

“Jeg bliver nogens mor,” skriver hun i et opslag på Instagram.

Tilbage i 2017 deltog Nipuni Julie Jakobsen i DR-hittet “Den store bagedyst”. Det blev ikke til en sejr i programmet - til gengæld vandt hun jule- & nytårsudgaven af Bagedysten samme år.

Læs også

Birthe Kjærs særlige årsag: Derfor rejser hun ikke på ferie til udlandet

Siden da har hun ikke lagt kagebagningen på hylden, og på Instagram kan man følge med i de kreative og lækre udfoldelser. Hendes seneste opslag på det sociale medie handler dog hverken om mousser eller glaze. Heri afslører Nipuni Julie Jakobsen nemlig, at hun er gravid.

Tilbage i 2017 deltog Nipuni Julie Jakobsen i DR-hittet “Den store bagedyst”. Det blev ikke til en sejr i programmet - til gengæld vandt hun jule- & nytårsudgaven af Bagedysten samme år. Foto: Bjarne Bergius Hermansen.

“BABYLYKKE,” starter hun opslaget efterfulgt af en hjerte-emoji. 

“En stor nyhed kan også være “en lille”. Jeg bager i denne tid på en helt særlig cookie, som vi ikke kan vente med at møde. Snart bliver vi nemlig en lille familie og lykken vil ingen ende tage. Seriøst, jeg bliver nogens mor,” skriver Nipuni Julie Jakobsen til billedet, hvor hun står sammen med kæresten og har en række scanningsbilleder i hænderne.

Strømmer ind med lykønsninger 

Det er strømmet ind med lykønsninger og søde hilsner til den tidligere Bagedyst-deltager, der sammen med kæreste Esben Aleksander Theibel, skal være forældre for første gang. Billedet har i skrivende stund høstet over 8.400 likes, mens der er 647 kommentarer . 

Blandt andet skriver Stephanie Karma Salvarli, kendt som Geggo fra “Familien fra Bryggen”, stort tillykke til parret. Også “Den store bagedyst”-dommeren Katrine Foged Thomsen sender et tillykke afsted til de kommende forældre, mens værten Timm Vladimir kvitterer med hjerte-emojis.  

Du kan se opslaget herunder:

 
Læs også

Derfor løb Kasper Schmeichel rundt med en blå tunge mod Rusland

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip