DR-kendis jubler: Så skete det

Foto: Shutterstock.com

Der er god grund til at juble i disse dage.

Trods gode råd fra præster og psykologer, så er det ikke mange par, der har holdt sammen, selvom de blev matchet i DR-programmet Gift ved første blik.

Læs også

Aldrig delt med andre: Manu Sareen afslører diagnose

Et af de par, der blev sat sammen i programmet, og den dag i dag fortsat er gift, er Kathrine og Michael. 

I 2018 sagde de ja til hinanden i det populære DR-program - faktisk som det yngste par nogensinde - uden at kende noget som helst til hinanden på forhånd.

Den 28. maj kan parret fejre deres 3 års bryllupsdag. 

Parret klikkede fra første sekund og de bor i dag sammen i Odder. Parret har også ophævet den ægtepagt, som produktionsselskabet sørger for, at begge parter underskriver inden de siger ja i kirken, således at man hver især beholder sit eget i tilfælde af at de efterfølgende skilles. 

“Vi har længe villet ophæve ægtepagten, da vi også vil sikre hinanden, men har først nu endelig fået det gjort. Det er lidt en stor ting - og på en måde er det som at blive gift igen, fordi vi nu bekræfter, at vi altså er all in på at dele alt - ikke mindst resten af livet - med hinanden,” skrev Michael tilbage i december på Instagram.

Så skete det

Den kommende bryllupsdag er ikke det eneste, der er at fejre.

Den anden grund til at fejre er knap så romantisk, men ikke desto mindre er det en glad og lettet Michael, der deler nyheden på Instagram.

"Så fik jeg kørekortet. Det blev selvfølgelig fejret på den mest kliche måde nogensinde - ved at køre hen til den nærmeste McDonalds," skriver han til billedet, hvor han jubler.

Intet mindre end 772 likes er strømmet ind til billedet i skrivende stund, hvor mange også skriver lykønskninger til den nye bilist.

“Og du klarede McDrive uden buler tænker jeg. Tillykke."

“Måske skal det lige tilføjes, at der rent faktisk er ret langt fra Odder til den nærmeste McDonalds. Tillykke med kortet."

“Du har mere mod end mig. Jeg har haft kørekort i 2 mdr og tør stadig ikke køre i drive in."

Sådan lyder nogle af de kommentarer, der allerede er kommet til Michaels opslag, som du kan se herunder:

 

Læs også

Stine fra Landmand søger Kærlighed må skuffe sine følgere: Kommer ikke til at ske