DR-kendis taler ud om skilsmisse: Det gør rigtig ondt

Foto: Shutterstock.

Til tider gør det rigtig ondt, fortæller Ditte Julie Jensen.

Tidligere deltager i DR-programmet Den store bagedyst og nu iværksætter Ditte Julie Jensen er en del af besætningen i discovery+-programmet Over Atlanten, der lige nu bliver sendt.

Læs også

Søren Ryge stoppede efter 28 år: Nu er hans afløser fundet

I november stævnede besætningen ud fra Lanzarote, og forude ventede små tre ugers rejse, før de ramte øen Aruba i Caribien. 

For Ditte Julie Jensen var rejsen en mulighed for at komme videre i livet. 

Det fortæller hun i det seneste afsnit. 

“Jeg håber, den her tur kan give mig følelsen af at finde lidt mere hjem og kaste en masse dårlige ting overbord. Jeg skal ikke være mor, jeg skal ikke være forretningskvinde, jeg skal bare være mig,” forklarer hun i programmet.

I 2019 blev hun skilt fra sin eksmand, som hun har børnene Karla og Albert med. Skilmissen har fyldt meget, og det gør den fortsat. Det fortæller hun ærligt i programmet.

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i 'Den store bagedyst'. Her ses hun med Micki Cheng, Pernille Stigsgaard Morthensen og Liv Martine Hansen. Foto: DR.

“Folk, der har prøvet at blive skilt med to små børn, kan godt sætte sig ind i, hvor hårdt det er, og hvor meget man skal æde sig selv hver evig eneste dag for at være noget for andre, når man selv er ét stort vrag,” fortæller hun og tilføjer, at det ikke er et afsluttet kapitel.

“Jeg tror egentlig ikke, at jeg er færdig med at være igennem det. To år efter sidder vi jo stadig i en skilsmisse, der til tider gør rigtig rigtig ondt,” forklarer hun.

En rejse ind i sig selv

Efter turen har Ditte Julie Jensen flere gange delt sine tanker om deltagelse i programmet.

“Jeg skulle alene forholde mig til NUET. Jeg skulle ikke tænke frem, jeg skulle være til stede i NUET og MAX tænke 4 timer frem. Alt andet gavnede INTET. Jeg skulle ikke forholde mig til ret meget andet end at være i egen krop. Ingen ydre omgivelser kunne ændre på min tilstedeværelse, min opfattelse og arrangement. Mit eget spejlbillede var måske min værste kamp, og alligevel havde jeg en indre kamp med mig selv, fordi jeg skulle være i stilheden og nuet. En utrolig givende, sigende og svær, men befriende opgave. Jeg kunne for første gang i flere år mærke mig selv. Det var både ubehageligt og utrolig rart,” skrev hun i et opslag på Instagram i april.

 

Læs også

Mette Frederiksen: Troede det ville gå over med tiden