DR-par afslører: Det var ikke kærlighed ved første blik

Foto: Shutterstock.

Parret fortæller, at der ikke var kærlighed i luften, da de første gang mødte hinanden.

Michael & Kathrine er beviset på, at DR-programmet ‘Gift ved første blik’ godt kan ende med et ægteskab, der holder, når kameraerne slukker.

Læs også

Tilbagekalder madvarer solgt i Kvickly, Irma og SuperBrugsen

I maj kunne parret fejre 3-års bryllupsdag, og i den forbindelse tog de en tur tilbage, hvor det hele begyndte. 

“Vi har simpelthen været gift i tre år i dag. Vi fik hinanden dengang, og vi har ikke givet slip i et sekund siden,” skriver Kathrine i et opslag på Instagram.

“Vi snakker tit om, hvor fuldstændigt vanvittigt det er, at nogle eksperter syntes, at vi ville være et godt match, og nu står vi her, og vi er fyldte med mere kærlighed, end vi turde håbe på, at vi ville opleve,” fortæller hun.

Ved det første møde var der dog ikke kærlighed i luften.

“Mange kommer til at kalde tv-programmet ‘kærlighed ved første blik’, og det var ikke vores oplevelse, dog var der god kemi. Og vi tror, at en af grundene til, at vi lykkedes, var, at vi var helt okay med at arbejde for det,” lyder det fra Kathrine.

En stor drøm

I 2021 kunne parret føje parret føje endnu et kapitel til deres historie sammen. Parret er flyttet til Odder, der ligger tæt ved Aarhus, hvor de har boet til leje. 

“Nærmest lige siden vi blev gift, har vi drømt om at flytte i noget mere permanent. Vi kiggede første gang på at købe hus i august 2018, hvor vi lige var blevet gift i maj. Det blev dengang ikke til noget, men vi har kigget on and off siden da, og nu er det endelig sket,” afslørede Kathrine tilbage i december, da det stod klart, at de rykkede teltpælene op og rykkede til Odder.

 

Læs også

Dansk skuespillerinde deler glædelig nyhed: Er blevet mor