DR-vært afslører lykkelig nyhed: Er gravid

Foto: Shutterstock.com.

Det er på Instagram, at DR-værten afslører den lykkelige nyhed.

DR-værten Sofie Østergaard afslører i et Instagram-opslag, at familien snart udvider med endnu et medlem.

Læs også

Dennis Knudsen jubler: Deler familieforøgelse

“I alt hvad jeg laver, lægger jeg dedikation og hjerteblod. Men jeg må indrømme, at enkelte projekter er fyldt med en smule mere kærlighed end andre. Det er tilfældet med mit kommende projekt, som vi lancerer i efteråret,” skriver hun og fortsætter: 

“Jeg har skabt det i kærligt samarbejde med Sebastian Richelsen og forventer, at det bliver akkurat så succesfuldt som vores to tidligere projekter,” skriver Sofie Østergaard.

Sammen med kæresten Sebastian Richelsen har dr-værten sønnerne Villy på fem og Geo på tre år. Snart bliver de til et 5-mandshold, og det er der rigtig mange, der lykønsker med i kommentarfeltet.  

“Shiit hvor sejt. Kæmpe stort tillykke til jer,” skriver forfatter og influencer Lisbeth Østergaard.

“Kæmpe tælløxikum med det fineste kærlighedsprojekt,” lyder det fra sangerinden Szhirley. 

DR-kollegaen Mette Mette Bluhme Rieck sender også en kærlig tanke.

“Smukke seje dygtige Sofie Østergaard. Kæmpe tillykke til jer alle sammen,” skriver hun.

 

Ikke det eneste projekt

Det er ikke det eneste projekt, der fylder hos Sofie Østergaard lige nu. Sammen med værten Joakim Ingversen sætter hun fra den 3. juni gang i danserytmerne i programmet ’Fællesdans’.

I to optaktsprogrammer - 3. og 10. juni på DR1 - vil de to værter kridte danseskoene og sammen med seerne lære koreografien til ’Fællesdansen’, som hele Danmark kan danse sammen i finaleshowet 12. juni på DR1 - lige efter EM-landskampen mellem Danmark og Finland, lyder det fra DR. 

Sammen med værten Joakim Ingversen sætter Sofie Østergaard fra den 3. juni gang i danserytmerne i programmet ’Fællesdans’. Foto: Agnete Schlichtkrull.

“Finalen i dans sendes fra seks steder i Danmark, hvor værterne Jannik Schow står klar i Slagelse, Anna Lin i Svendborg, Ulla Essendrop i Aalborg, Kathrine Abrahamsen i Herning, Silja Okking i Hillerød, mens Sofie Østergaard og Joakim Ingversen styrer slagets gang fra DR Byen. På alle lokationer kigger gæster forbi fra nær og fjern, og byder ind med danse moves og personlige fortællinger,” skriver DR.

Læs også

Tobias Hamann bekræfter: Det er slut