DR-vært deler ærligt billede: “Tydeligvis ikke samme stofskifte”

Foto: Shutterstock.com

DR-værten lægger ikke skjul på, at der er forskel.

Det sociale medie Instagram får løbende kritik for at være et overfladisk forum, hvor filtre og billedredigering står i vejen for virkeligheden.

Læs også

Inger Støjberg afslører: Derfor følger jeg dem

Det kan man ikke beskylde DR-værten Joakim Ingversen, der blandt andet er vært på programmet Alle mod 1, for at bidrage til. På sin Instagram-profil er han ikke bange for at dele ærlige billeder, hvor der hverken er brugt Photoshop eller lignende billedredigeringsprogrammer. 

I sit seneste opslag deler han et billeder, hvor han har smidt trøjen. Det har hans bror også. Han står ved siden af Joakim Ingversen, og til billedet har DR-værten skrevet:

“Samme Mor. Samme Far. Tydeligvis ikke samme stofskifte.”

Foto: Instagram @joakimi.

Hvor mange kilos forskel, der er imellem de to brødre, meldes ikke ud, men det er tydeligt, at Joakim Ingversen har lidt flere kilo på kroppen end sin bror.

Det ærlige billede har i skrivende stund fået over 33.000 likes og 390 kommentarer.

Blandt andet skriver en følger:

“Hvorfor have et vaskebræt, når man har råd til en tørretumbler,” mens en anden konstaterer, at Joakim Ingversen “jo også har ‘født’ to børn.”, og henviser til, at han er far til to små piger. Tidligere på måneden blev Sofie Linde og Joakim Ingversen forældre for anden gang.

Sofie Linde og Joakim Ingversen er blevet forældre for anden gang. Foto: Nils Meilvang/Scanpix.

Der er ingen tvivl om, at Joakim Ingversens mange følgere er vilde med de ærlige billeder, og det er langt fra første gang, han joker med sin ‘farkrop’. Du kan besøge Joakim Ingversens Instagram-profil her. 

Læs også

Pinligt fotokiks: Kan du se det?

 

 

 

Dagens Gossip