DR-vært jubler: Er blevet gift i Las Vegas

Foto: Shutterstock

Radioværten er netop blevet gift med sin helt store kærlighed.

De fleste kender nok Jonas Gülstorff fra “Kærlighed ved første hik” filmene, hvor han sammen med Karl Bille spiller den ene halvdel af rollerne som venneparret Thorkild og Nikolaj, der altid har en god idé eller to til Viktor Knudsen (Robert Hansen).

Det er selvsagt nogle år siden at de famøse film blev lavet, men Jonas Gülstorff har haft travlt siden da. Han var som 17-årig tv-vært på programmet “Puls”, og lige nu arbejder han som vært på radioprogrammet “Sangskriver” på P3, som sendes hver lørdag.

Læs også

Kjell købte rejer i Rema 1000: Fik en ubehagelig overraskelse

Her kan lytterne skrive ind og fortælle en historie, de gerne vil have skrevet en sang ud fra. Hver lørdag udvælges én person/historie så, hvor Jonas Gülstorff i samarbejde med en kendt dansk musiker skriver en sang til personen.

I privatlivet har Jonas Gülstorff netop opnået endnu en titel. Den 43-årige radiovært er nemlig blevet gift.

På sin Instagram annoncerer han, at han i Las Vegas er blevet gift med kæresten, som er den 35-årige Katrine Blauenfeldt, der arbejder som blandt andet journalist og foredragsholder.

– Elvis siger, vi er blevet gift nu, skriver Jonas Gülstorff på sin egen Instagram, hvor han sammen med kæresten i hvidt og en Elvis-lignende mand med Hawaii-skjorte står og storsmiler.

Parret annoncerede deres fælles kærlighed til offentligheden for tre uger siden, da Katrine Blauenfeldt lagde et billede op af de to sammen.

Den store begivenhed er da også blevet lykønsket af flere kolleger fra P3, herunder Maria Fantino fra “Curlingklubben” og Line Kirsten, som blandt andet har lavet programmet “Tabu”.

Foto: Instagram

Læs også

Muligt terrorforsøg i dansk by

 

Dagens Gossip