Drama efter awardshow: Fie Laursen hasteindlagt med ambulance

Foto: Philip Davali/Scanpix

​Natten til søndag blev den kendte blogger indlagt på Rigshospitalet, efter at have fået det dårligt til et afterparty i forbindelse med awardshowet Guldtuben.

Det var umiddelbart en Fie Laursen i topform, der lørdag aften troppede op til awardshowet Guldtuben, der blev afholdt i Royal Arena i København.

Men til et afterparty i forbindelse med det stort anlagte awardshow, der har været afholdt i Danmark siden 2015, blev den kendte blogger og tidligere Paradise-deltager pludselig dårlig og måtte omkring klokken 02.00 hentes med ambulance og køres til observation på Rigshospitalet. Det skriver Ekstra Bladet.

Siden den dramatiske episode, har offentligheden intet hørt fra Fie Laursen, og det har i den grad fået rygterne til at florere. Der har blandt været tale om en overdoser og en livstruende tilstand, og det fik søndag Fie Laursens manager, Nima Badrbeigi, til at forsøge at mane de mange rygter i jorden.

Læs også

Dansk stjerneskuespiller er blevet mor

Det gjorde han på Fie Laursens Instagram-profil, hvor han skrev:

- Efter mange rygter om overdoser og livstruende tilstand, vil jeg som Fies manager give lyd til dem Fie holder mest af, nemlig hendes fans. Fie blev hentet klokken cirka 02.00 i nat i en ambulance til Guldtuben afterparty og blev udskrevet efter nogle timer. Hun har efter omstændighederne det godt i dag. Jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvad der var årsagen, lyder det fra Nima Badrbeigi, der dermed ikke vil komme ind på, hvorfor kendis-bloggeren måtte indlægges.

Fie Laursen ses her til Guldtuben i lørdags, mens hun stadig havde det godt. Foto: Philip Davali/Scanpix

I opslaget skriver han videre:

- Der har været mange ting i hendes privatliv, som nu er kulmineret, og hun er naturligvis påvirket af det hele. Jeg beder ydmygt om ro og forståelse for Fie’s situation. Hun vender snarest tilbage i en endnu bedre version af sig selv. Vi ved ikke, hvor længe Fie har brug for en pause, men vi håber, hendes fans vil forstå og være der for hende. Fie går igennem en kamp, som hun skal igennem med sine nærmeste og ikke de sociale medier.

Nima Badrbeigi ønsker heller ikke at udtale sig om, hvor længe en pause Fie Laursen har brug for, men udtaler blot, at hun har brug for ro.

Læs også

Bilist kommer kørende, da han gør surrealistisk opdagelse: Kan du spotte den uforklarlige detalje?

- Det er svært, når man er en offentlig person at gå ud og stille sig frem på nuværende tidspunkt, når man har været udsat for det, som hun har været udsat for det sidste døgns tid. Hun har brug for lidt betænkningstid og lidt ro til, hvordan man kommer ud med det på bedst muligvis, forklarer manageren til Ekstra Bladet.

Overfor avisen nægter Nima Badrbeigi fortsat at komme ind på, hvorfor Fie Laursen blev hentet, men lover, at bloggeren selv vil fortælle om det på et senere tidspunkt.

Læs også

Slut med at glemme kortet: Nu skal dit kørekort gøres digitalt

Da Ekstra Bladet endnu engang forsøger at få svar på, hvorfor hun blev indlagt, svarer Nima Badrbeigi kryptisk:

- Man skal tage højde for, at der er en masse unge mennesker, der også kan gå hen og få det skidt af at gå til fest. Nu var hun til en afterparty klokken to om natten. Der kan være flere årsager til, at man bliver hentet med ambulance.

- Hvad tænker du på der?

- Det kan være mange ting. For eksempel kan det være ting, som man har spist eller drukket, lyder det fra manageren.

Herunder kan du se managerens opslag:

 

 

 

Dagens Gossip