Dronningen taler ud om konsekvenserne ved Henriks sygdom: Det betyder den nye situation for os

Dronningen holder fanen højt på trods af prins Henriks demenssygdom.

I et nyt interview fortæller Dronning Margrethe om familiens nye situation, efter prins Henrik fik diagnosen demens.

Dronning Margrethe, der netop er hjemvendt efter sin første solo-rejse til Ghana, fortæller i et interview med Billedet Bladet, hvad prins Henriks sygdom har betydet for den royale familie.

Dronningen tager sygdommen og den ændrede familiesituation med oprejst pande.

For selvom prins Henrik har valgt at neddrosle sine royale aktiviteter, så kan Dronningen fortælle, at der endnu ikke er sket de helt store ændringer i familien endnu.

Læs også

Forskere afslører: sådan fjerner du poser under øjnene

Den største ændring er, at folket nu er klar over, hvordan det står til med prins Henrik. Heldigvis hjælper folkets støtte meget:

- Foreløbig kan jeg ikke påstå, at det har været en stor ændring for os. Den store ændring er for så vidt, at folk nu er klar over, hvordan det er fat med min mand. Men så må jeg også sige, at folk har været så umådeligt venlige og imødekommende over for os alle sammen, og det hjælper os alle meget. Og så tager vi den derfra, fortæller Dronningen ifølge Se og Hør til Billed-Bladet.

Læs også

Dårligt nyt til alle vinelskere: Derfor skal du ikke tage den gode vin med hjem fra ferie

Offentligheden fik første gang besked om prinsens demenssygdom den 6. september, hvor Kongehuset skrev følgende i en pressemeddelelse:

- I forlængelse af et længere udredningsforløb og senest en række undersøgelser foretaget i løbet af sensommeren har et specialistteam ved Rigshospitalet nu konkluderet, at Hans Kongelige Højhed Prins Henrik lider af demens.

Læs også: Endelig udtaler Margrethe sig om Henriks sygdom: Sådan har prinsgemalen det

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip