Dronningen var alene til sin søsters 70 års fødselsdag: Prins Henrik gad ikke med

Polfoto / Thomas Boberg.

Dronning Margrethe blev igen svigtet af sin ægtemand, der ikke gad at deltage i fejringen af sin svigerinde, som han ellers har kendt, siden han giftede sig ind i det danske kongehus i 1967.

Der var lagt op til royal familiehygge, da dronning Anne-Marie forleden inviterede til fødseldagsfest på sit skib i det solrige Porto Heli i Grækenland.

Festen skulle foregå på de azurblå bølger, og Dronning Margrethe og prinsesse Benedikte var begge at finde i det græske sommerparadise, hvor søsteren fejrede sin 70 års fødselsdag.

Den danske majestæt måtte spejde forgæves ud i den havblå horisont, hvis hun forsøgte at få øje på sin ægtemand.

Prins Henrik gad nemlig ikke at deltage i fejringen af sin svigerinde, som han ellers har kendt, siden han giftede sig ind i det danske kongehus i 1967. Det skriver Se og Hør.

Selvom Prins Henriks kalender var gabende tom for officielle pligter, så valgte han ikke at tage med sin hustru til Grækenland. 

Læs også

Geggo og kæresten vildt uenige: Her er vores drømmebryllup

Fraværet af den 82-årige prins er ikke et usædvanligt syn til de store royale fester.

Det var nemlig også tilfældet sidste forår, da den karismatiske prins her valgte at melde afbud til Dronning Margrethes 75-års fødseldag.

Prins Henrik dukkede heller ikke op, da svenske prins Carl Philip blev gift med Sofia Hellqvist, og det samme skete for omkring fem måneder siden, hvor Sveriges kong Carl Gustaf inviterede de europæiske kongehuse til sin 70 års fødselsdag.

Kongehuset forklarer til Se og Hør, at prinsen deltog i en sejler-reception i stedet for at tage med dronning Margrethe til Grækenland for at fejre Anne-Maries 70 års fødseldag.

- Prins Henrik har haft sine egne aktiviteter i forbindelse med dragesejladserne i Danmark, siger kommunikationschef Lene Balleby til ugebladet.

 

Dagens Gossip