Efter 10 år: Nu er det slut for Nikolaj Lie Kaas

Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Efter 10 år er det nu slut.

En måned på markedet og et afslag prisen.

Læs også

Line Baun Danielsen afslører: “Det er noget, der skal gøres”

Det var, hvad der skulle til for at få solgt den folkekære skuespiller Nikolaj Lie Kaas villalejlighed i liebhaverområdet Hellerup, hvor han og hustruen Anne Langkilde Lie Kaas har boet de seneste ti år. Sammen har de to døtre.

Det skriver Boliga.dk.

Parret har ifølge tinglysningen fået 11,5 millioner kroner for det 152 kvadratmeter store hjem i udkanten af København, hvilket er næsten en halv million kroner under den pris, som Lie Kaas' bolig kom på markedet for sidste år.

Dengang lød udbudsprisen nemlig på 11.995.000 kroner, så prisen har altså været til at handle med - og de nye ejere har nu overtaget nøglerne til de fire værelser i underetagen af en herskabelige villa fra 1911. 

Dyrt område

Selvom Nikolaj Lie Kaas endte med at give lidt rabat, har Afdeling Q- og Dirch-skuespilleren fået næsten 75.700 kroner for hver kvadratmeter - hvilket er betydeligt over hus-gennemsnittet i det attraktive område.

I Gentofte Kommune - hvor Lie Kaas-parrets nu tidligere hjem ligger, blev husene sidste år handlet for gennemsnitlige kvadratmeterpriser på godt 55.000 kroner, hvilket gør kommunen til landets næstdyreste - kun overgået af Frederiksberg i København.

Er man på boligjagt i Gentofte for øjeblikket, vil man da også hurtigt erfare, at der skal betales store summer for husene. Ifølge Boliga.dks udbudsdata koster en gennemsnitlig hus-kvadratmeter i kommunen nemlig 71.000 kroner, hvilket gør Gentofte til landets p.t. dyreste kommune.

Nikolaj Lie Kaas har et rigt film-CV, der blandt andet tæller Blinkende Lygter, De Grønne Slagtere, Brødre og Jussi Adler-Olsen filmserien om Afdeling-Q. Senest har man kunnet opleve Lie Kaas i spillefilmen fra 2020; Retfærdighedens Ryttere.

Læs også

Iværksætter modtog mail fra DR efter Løvens Hule: “Fik så ondt i maven”

 

 

Dagens Gossip