Ekskæresten vil politianmelde Fie Laursen efter grove anklager: 'Jeg vil ikke finde mig i det'

Foto: Linda Kastrup/Scanpix

Den kontroversille blogger Fie Laursen kan for anden gang på kort tid se frem til at blive politianmeldt.

I starten af juli gik realityparret Fie Laursen og Frederik Valeur fra hinanden under en ferie til Sunny Beach, og siden har bruddet mellem de to unge resulteret i et væld af beskyldninger og usandheder.

Det hele startede, da Fie Laursen valgte at lægge en video på YouTube, hvorpå hun forklarede om baggrunden for bruddet. På den tårevædede optagelse forklarede hun blandt andet, at Frederik Valeur ikke blot havde været hende utro, men at han også havde alkoholproblemer, der gjorde, at han blev agressiv og truende.

Han var utro. Det er slut.

Efterfølgende lagde den unge blogger endnu en YouTube-video op, hvorpå hun blandt andet beskytte ekskæresten for at have forgrebet sig på piger på 14 og 15 år. Det skriver Realityportalen.dk.

– Det kan enten være, at han har taget på dem, eller at han har sagt frække ting i deres ører eller har prøvet at kysse dem, lyder det blandt andet fra bloggeren i videoen.

Læs også

Tv-vært i fræk brøler på Smukfest: ‘Jeg har vist min tissekone til alle’

Efterfølgende beskyldte Fie Laursen yderligere Frederik Valeur for at have voldtaget hende i en bruser - en påstand som hun dog senere trak tilbage.

De mange anklager og påstande har nu fået Frederik Valeur til at tage bladet for munden og i et opslag på Instagram skriver han, at han ikke vil finde sig i flere beskyldninger og usandheder, og at han derfor har overgivet sagen til sin advokat.

Samtidig kan Fie Laursen se frem til en politianmeldelse for bagvaskelse.

 

Anmeldelsen er dog ikke den eneste, som den kontroversille Fie Laursen har hængende over hovedet. For en uge siden kunne vi her på Dagens.dk skrive om, at en familiefar havde politianmeldt Fie Laursen, efter at hans datter ikke havde modtaget en vare, hun har købt af den populære blogger.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip