Tv-vært i fræk brøler på Smukfest: ‘Jeg har vist min tissekone til alle’

Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix

Den populære tv-vært og cirkusprinsesse, Signe Lindkvist, var under årets Skanderborg Festival udsat for en meget pinlig oplevelse.

Mange drømmer om at stå på en festivalscene foran tusindvis af mennesker, men for tv-vært Signe Lindkvist var denne oplevelse langt fra en drøm, da hun onsdag gæstede Aqua på scenen under en koncert på dette års Skanderborg Festival. Det skriver Ekstra Bladet.

Den uheldige oplevelse kunne Signe Lindkvist selv afslører, da hun om lørdagen var monopol-deltager i radioprogrammet Mads & Monopolet, der sendte live fra Festivalen.

Her fortalte tv-værten nemlig, at hun var kommet til at vise sit underliv til de mange tusinde mennesker, der var mødt op for at se Aqua på Bøgescenen.

Læs også

Ærlig Prins Nikolai opgiver sin fremtidsdrøm: ‘Det bliver nok aldrig aktuelt’

Episoden fandt sted, da Signe Lindkvist uventet var blevet hevet med op på scenen under koncerten onsdag aften. Her tabte hun undervejs sin taske, så både solbriller, læbepomade og dankort var røget ud på scenen. Til stor morskab for publikum.

Det skulle dog blive meget mere pinligt for Signe Lindkvist.

- Jeg danser så videre, og så kommer Lene i et bagholdsangreb. Hun tager mig i nakken og lægger mig ned. Jeg har en flot, lang kjole på, og den river hun så op. Der står en flot fotograf, der filmer til storskærmen, som filmer lige op i tissekonen, og så sætter Lene sig ovenpå mig, og så holder hun mig rigtig godt fast, og så snaver hun mig i gulvet, fortalte Signe Lindkvist i til Mads Steffensen i det populære radioprogram.

Læs også

Afsløring: Her er de nye X Factor-dommere

Selvom den uheldige tv-værten havde trusser på under episoden, så var det tilsyneladende nogle små nogle af slagsen.

- Det fede er, at hver gang jeg går rundt på Smukfest, er det eneste, folk siger til mig: 'hey, jeg så din tissekone, den var skideflot, eller 'hey, flot fisse du har'. Det var meget grænseoverskridende for mig, men så var vi ligesom i gang, lød det fra Signe Lindkvist, der bare måtte erkende at:

- Jeg har på flotteste vis vist min tissekone til hele Bøgeskoven cirka halvanden time efter, jeg var ankommet.

Læs også

Mascha Vang med vild afsløring: Tæt på at flytte til Kolding

Signe Lindkvist arbejder freelance og laver blandt andet Cirkus Summarum for DR, hvor hun optræder som cirkusprinsesse, ligesom hun til tider gæster Mads & Monopolet.

Privat danner hun par med Mads Ulrick Holmstrup, og har den 12-årige datter Karla My fra et tidligere forhold.

I fredags blev det afsløret, at Signe Lindkvist skal medvirke i 'Vild med dans’, når det populære danseprogram vender tilbage til efteråret.

Herunder kan du se den pinlige episode:

Og apropos Skanderborg Festival - læs også: ​Kronprins Frederik tog fusen på alle - gik på scenen foran måbende festivalgæster

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip