Efter chokafsløring fra Fie Laursen: Nu reagerer Umut Sakarya

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix - Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Nyheden fra Fie Laursen har medført et kommentarfelt fyldt med beskeder. En del ryster på hovedet, og nu vælger Umut Sakarya at komme Fie Laursen til undsætning.

I går afslørede 25-årige Fie Laursen på Instagram, at hun er gravid med sit første barn.

Læs også

Fie Laursen med stor afsløring: Er gravid

"Et lille mirakel vokser i min mave. En ubetinget kærlighed og ro, jeg aldrig før har mærket. Stjernen, der har skabt et lys så stort, jeg ikke kan se andet end en stabil, sikker og kærlig fremtid for dig," skriver hun som tekst til et billede, hvor hun står med en graviditetstest i hånden.

I kommentarfeltet er der fyldt med lykønskninger til den kommende mor, men der er også en del mindre pæne kommentarer. 

Nu vælger kendiskokken Umut Sakarya at støtte op om Fie Laursen. Han er klar over, at Fie Laursen deler vandene, men alligevel giver det ikke folk ret til at skrive så grimt til hende, understreger Umut.

“Jeg ved, at Fie har gjort det ene og det andet, som flere mennesker finder grænseoverskridende, men det er fandeme ikke folkedomstolen, der skal bestemme, om hun burde blive mor eller ej,” skriver Umut i et opslag på Instagram.

“Tænk, hvis du fik af vide, at ‘du vil nok være en dårlig mor’, eller ‘du fortjener ikke at have et barn’, eller ‘det fandeme synd for barnet, håber at barnet bliver tvangsfjernet’. Det er virkelig nogle voldsomme ting at sige til et menneske, som har ønsket sig et barn og vælger at dele den glædelige nyhed med andre,” lyder det fra Umut, der kommer med en opsang til dem, der vælger at skrive hadefulde beskeder.

“Ingen af os er perfekte, og ingen af os har perfekte forældre. Det er ikke dit bord. Vi lever tilmed i et land, hvor der er myndigheder og et system, som holder øje med et barns trivsel og opvækst. Så derfor, hold dine negative meninger for dig selv. Med mindre du ønsker et par eller en kvinde tillykke.”

Du kan se hele opslaget fra Umut her.

Læs også

Julefrokost fik store konsekvenser for DR-vært

 

 

 

 

 

Dagens Gossip