Efter farvel til 'Natholdet': Det skal Anders Breinholt nu

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Nu er det afsløret, hvad den populære vært skal i fremtiden.

I sidste uge afslørede Anders Breinholt, at den nuværende sæson bliver hans sidste som vært på 'Natholdet', hvor han har gjort tro tjeneste de seneste 11 år.

Læs også

Startede i august: Nu dropper prins Felix ud

Nu er der blevet løftet en flig af sløret for, hvad den populære vært skal lave i fremtiden. Torsdag kom det frem, at Breinholt skal være vært for et nyt radioprogram, der får premiere på den nye internetbaserede radiostation R8dio.

Det skriver MediaWatch.

R8dio er opstået fra satirepodcasten 'Undskyld vi roder', som nu skal udvikle sig til en regulær radiostation. Torsdag kunne bestyrelsesformand Mikael Bertelsen fortælle, at Breinholt er en af flere kendte værter, der i fremtiden skal være med til at tegne den nye radio. Det skete i forbindelse med, at R8dio har premiere på stationens nye app.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Udover Anders Breinholt, så bliver Torben Steno og Jacob Riising også en del af stationen. Det oplyses desuden, at Breinholt skal være vært på programmet 'I seng med radio', der er ved at blive udviklet. 

"Den bedste tid"

I forbindelse med nyheden om, at han stopper som vært på Natholdet, fortalte Anders Breinholt, at tiden i Natholdet, har været den bedste tid i hans arbejdsliv.

 "Siden jeg fik ideen til Natholdet - og udviklede det sammen med en lille håndfuld mennesker og over årene med 100 vis af mennesker - havde jeg aldrig drømt om eller turde håbe på, at jeg her over et årti senere kan se tilbage på den bedste tid i mit arbejdsliv. Når jeg siger farvel i december, bliver det med over 1.000 sendte Natholdet-programmer, 100 vis af medværter og 100 tusindvis af seere gennem tiden. Noget jeg heller aldrig havde turde håbe på eller drømme om," lyder det fra den populære vært, der efterfølgende tilføjer en stor tak:

"Og for nuværende vil jeg bare sige ydmygt tak for det Jeg skal sige tak til en masse mennesker, og det glæder jeg mig til at gøre senere på året, og så tuder jeg, drikker, fester og giver stafetten videre. Men indtil det sker om 10 uger, så vil jeg og hele Natholdet give dig de bedste 10 ugers fjernsyn, og det glæder vi os til. Tak skal I have," lyder det.

Læs også

Mai Manniche kvæstet i voldsom ulykke: Sådan skete det

 

 

 

Dagens Gossip