Efter narkodom: Medina skifter navn igen-igen - det hedder hun nu

Velkommen til... Hvad er navnet nu? Foto: Torben Christensen/Scanpix

Efter en dom for at have kørt bil med både alkohol og kokain i blodet skifter Medina nu atter navn.

Det var ikke længe, den kendte sangerinden Medina nåede at hedde Frederikke Hansen.

Det skabte ellers stor opmærksomhed, da det i starten af marts i år kom frem, at Danmarks pop-dronning havde skiftet navn fra det eksotiske Medina Danielle Oona Valbak til det noget mere jordnære Frederikke Hansen.

Der skulle dog ikke gå længe fra historien om den bemærkelsesværdige navneforandring, til den endnu mere opsigtsvækkende nyhed om, at Medina var blevet tiltalt for narko- og spritkørsel.

Læs også

Tatoveret mand amok i trafikken: Påkørte andre bilister og tævede 38-årig med skovl

Fredag 23. marts modtog Medina - eller Frederikke Hansen som der stod på retsprotokollen - så en dom for sin lovovertrædelse, da hun ved retten i Helsingør, blev idømt en bøde på 43.500 kroner samt en ubetinget frakendelse af kørekortet i tre et halvt år.

Denne dom har Medina nu markeret ved at skifte navn igen-igen - denne gang tilbage til Medina Danielle Oona Valbak, som det står opgjort i CPR-registret. Det skriver Se & Hør.

Dermed er det tredje gang, at Medina, der egentlig er døbt Andrea Fuentealba Valbak, skifter navn. I 2003 valgte hun nemlig at ændre sit oprindelige navn til Medina Danielle Oona Valbak efter et besøg hos en numerolog.

Læs også

Forfærdet mor vil advare andre forældre med ubehageligt foto af 3-årig datter

Dengang skyldtes navneskiftet eftersigende, at Medina havde søvnproblemer, hvilket - ifølge numerologer - kunne afhjælpes med et nyt navn.

Så vidt vides skyldtes skiftet til Frederikke Hansen dog ikke problemer med at falde i søvn, og man kan derfor kun gisne om, hvorvidt den overraskende navneforandring - der fandt sted i god tid inden retsmødet - udelukkende havde det formål at holde sangerindens tur for retten skjult for offentligheden.

Tilbage i februar i år udkom Medina med sin nyeste single ‘Skyttegrav’, der handler om udfordringerne ved konstant at være i medierne søgelys.

 

Dagens Gossip