Efter rygter om forholdet til Marie: Nu svarer Alexandra igen

Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

Grevinde Alexandra fortæller, at hun både er blevet ked af det og oprørt over de rygter, der er opstået om fjendskab mellem hende og prinsesse Marie.

I forbindelse med udgivelsen af Grevinde Alexandras nye bog 'Mit lykkelige land’ har grevinden stillet op til et interview med Billed-Bladet, hvori hun for første gang kommer ind på rygterne om hendes påståede dårlige forhold til prins Joachims nye kone, prinsesse Marie.

Der har nemlig floreret flere forlydender om, at Alexandra skulle have et noget anstrengt forhold til sine børns stedmor, og de rygter fik fornyet liv, da Se&Hør i juli bragte en meget omtalt video. En historie vi tidligere har skrevet om på Dagens.dk.

Videoen er optaget i forbindelse med prins Nikolais studenterfejring på Herlufsholm Skole tilbage i juni og viser følge Se&Hør, at der er iskold luft mellem Marie og Alexandra.

Læs også

Ny logerende: Prins Nikolai flytter ind hos Margrethe

‘Alexandra og Marie i pinlig kamp om prins Nikolai’, skrev ugebladet i en artikel, hvori de bragte videoen, og det fik efterfølgende grevinden til at afviste alle spekulationer om en påstået konflikt ved at lade sin advokat, Bjarke Vejby, komme med følgende udtalelse:

- Grevinde Alexandra udtaler, at artiklen i enhver henseende er pure opspind og personligt krænkende, lød det fra advokaten.

Nu er Grevinde Alexandra så selv stået frem og har personligt kommenteret på historierne. Overfor Billed-Bladet forklarer hun, at hun har lært, at man ikke skal reagere på rygter, men at det har været meget svært i dette tilfælde.

Læs også

Drama i nat: Kvinde angrebet med økse i sit eget hjem

- Altså, jeg har for længe siden lært, at man ikke skal reagere, men når nogen skriver om falskheder og noget, som er så usandt, så bliver jeg ked af det og reagerer. Det vil være forkert af mig at sige, at det intet betyder. Jeg tror aldrig, at man vænner sig helt til det, når det er så langt fra virkeligheden. Selvfølgelig bliver jeg ked af det, men jeg er så garvet og rutineret, at jeg kan smide det væk, fortæller hun og understreger dermed, at der ikke er problemer i forholder mellem hende og prinsesse Marie.

Det er dog ikke kun grevinde Alexandra, men også hendes to sønner, prins Nikolai og prins Felix, der må leve med rygterne. Noget som Alexandre og prins Joachim dog har forberedt sønnerne på fra barns ben, forklarer hun.

- Fra drengene var helt små, har vi sagt, at de vil se og høre ting om dem, os og familien, men at de ikke må tage det for tungt. Selv om det er lettere sagt end gjort, forklarer hun til Billed-Bladet.

 

Dagens Gossip