Efter skilsmisse fra Bubber: Vil forsones

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Trods en hård skilsmisse, så håber Christina Ibsen Meyer på en dag at kunne blive forsonet med sin eks-mand Bubber igen.

For omkring tre år siden kunne den folkekære tv-vært Niels Christian Meyer, bedre kendt under aliaset ‘Bubber’ fortælle, at han ventede barn med en anden end sin daværende kone gennem 28 år, Christian Ibsen Meyer.

Et år senere var parret skilt, hvilket var en hård omgang for Christina. Pludselig stod hun i sit livs største krise mens hele landet kunne følge med.

Læs også

Du har gjort det forkert hele livet: Sådan skal du egentligt gøre

Hvad værre var, er at damen, som Bubber ventede barn med, ikke var en ukendt person for Christina. Langt fra endda. Det var nemlig familiens barnepige gennem flere år, den dengang 41-årige Signe Rossen, som nu var gravid med Bubber.

Udfordringerne har hun fortalt om sin podcast ‘Forandret for altid’ og for halvanden måned siden, udgav hun en tell-all-bog, hvor hun fortalte om både affæren og skilsmissen.

Ikke mindst hvordan det havde splittet familien, og hvor svært det var at være sammen med deres tre voksne børn. 

“Jeg sidder ved middagsbordet med mine tre børn, og stemningen er trykket. Ingen tør rigtig tale om det emne, som alle tænker på. Min nylige skilsmisse. Jeg prøver at holde humøret oppe, smiler og snakker. Vi skal have en god aften. Jeg kigger på min søn, og lige i det øjeblik lægger han sin gaffel på præcis samme måde, som hans far altid har gjort, og det hele vender sig i mig. Tanken farer gennem hovedet på mig: Shit, jeg kan jo ikke finde ud af at være sammen med mine børn,” lød det blandt andet i bogen.

I september blev Bubber så gift med Signe, hvilket var uden deltagelse fra Bubber og Christinas to døtre. Det var kun sønnen, som mødte op.

Men trods den smerte Bubber har givet Christina, så håber hun alligevel på en forsoning med Bubber for børnenes skyld. Det fortæller hun i et nyt interview med Femina.

“Jeg har da en drøm om, at vi på et tidspunkt får en relation, der kan komme vores børn til gavn. At det kan lande … jeg ved ikke helt hvordan, det må tiden vise,” fortæller hun.

Christina Ibsen fortæller også, at mange har en opfattelse af, at det er lettere at komme over, når børnene ikke er små. Det er hun dog uenig i, selvom hun ikke mener, det ene er lettere end det andet.

Læs også

Grusomme detaljer afsløret i Fields-sagen: "Det er ganske alvorlige svigt"

 

Dagens Gossip