Efter skilsmisse: Lasse Rimmer tager stor beslutning

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Nu har Lasse Rimmer valgt at sige stop.

I 2015 afslørede Lasse Rimmer, at han var blevet kærester med Line Hoffmeyer. I 2017 annoncerede parret, at de skulle giftes, og 24. august 2019 sagde de to ja til hinanden.

Læs også

Sussi afslører: ‘Lægerne siger, at de ikke kan gøre mere’

Men tidligere på måneden fortalte parret, at de har valgt at lade sig skille.

Nu fortæller Lasse Rimmer, at skilsmissen har haft betydning for jobbet som morgenradiovært på Radio 100.

“Nå. Det der med ægteskab, det har ikke været en kæmpesucces for mig, sådan historisk set,” starter han sit opslag og fortsætter:

“En indlysende følge af skilsmissen er også, at jeg ikke længere kommer til at være morgenradiovært på Radio 100. Jeg elsker at lave radio,” slår han fast, men familielivet hænger ikke sammen med arbejdet.

“Jeg elsker endnu mere at kunne være far. Selv om jeg kommer til at savne at stå tidligt op og tale i en mikrofon sammen med Oliver og Anne, så er det allerede nu det bedste bytte, jeg har lavet: Familie for arbejde,” skriver han.

Lasse Rimmer har to piger, Pippi og Hedvig, fra sit tidligere ægteskab med Lene Dahlquist, og de er årsagen til, at han nu har valgt at stoppe som radiovært. 

Skilles som venner

Både Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer har understreget, at de fortsat er gode venner og respekterer hinanden.

“Der ligger hverken utroskab eller andre uærligheder til grund for den her beslutning, alene en følelse af, at noget større ramte os, som vi ikke var stærke nok til at løfte som et hold," lød det blandt andet fra Line Hoffmeyer i et Instagram-opslag tidligere på måneden.

Læs også

Stort ønske fra sanger: Nu skriver hun historie i ‘Vild med dans’

 

 

 

 

Dagens Gossip