Efter sviner på åben gade kommer Peter Ingemann nu med opråb: “Tænk jer om”

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix.

Peter Ingemann var i gang med tv-optagelser, da en kvinde henvendte sig til ham med en besked, som har fået tv-værten til tasterne.

“Kære alle! Dette er IKKE et opråb til at få noget medynk, medlidenhed… at nogen skal synes, det er synd for mig. Jeg klarer mig fint - dont worry.”

Sådan starter den populære tv-vært Peter Ingemann et opslag på Facebook.

Læs også

Magnus Heunicke med trist nyt: Danmark kan lukke ned igen

Heri fortæller han om en række oplevelser, som han håber kan få folk til at tænke sig lidt om.

“Jeg har den seneste tid oplevet tre gange, at folk har sagt til mig: ‘Er du ikke blevet lidt tyk, du er blevet gammel at se på…. og er du ikke blevet lidt slidt, du ser sådan ud’,” skriver han og nævner en specifik situation, som fandt sted i forbindelse med en tv-optagelse.

“I dag stod jeg midt under en optagelse på Kronborg, da en moden dame følte sig kaldet til at sige: ‘Ja, jeg kan godt forstå du holder dig på maven, for du er godt nok også blevet tyk. Den mave der. Der var en gang, du kørte på cykel og var slank, det er du ikke mere’”, lød beskeden ifølge Peter Ingemann fra kvinden.

Han understreger, at det ikke påvirker ham at blive kaldt tyk. Men Peter Ingemann håber alligevel, at de personer, der har behovet for at fortælle andre, hvad de mener om deres kroppe, tænker sig om. 

“Jer der føler jer kaldet til at sige sådanne ting til andre mennesker, please TÆNK jer dog lidt om. Tænk og overvej - og det gælder ikke mindst her på de sociale medier - om det I siger, skriver….ja råber, om det er noget I selv ville synes om at få at vide, være glade for, kunne bruge til noget….. eller hvad? Nogen kunne jo blive voldsomt kede af det,” skriver Peter Ingemann.

Du kan se hele opslaget på tv-værten her:

Læs også

Endte i fængsel: 29-årig mands mandagstur i Bilka gik ikke som forventet