​Efter Vild med dans: Claus Elming har fået overraskende nyt værtsjob

Foto: Nikolai Linares/Scanpix

Den folkekære tv-vært kan fremover opleves i en helt ny værtsrolle - omgivet af smukke kvinder.

I februar i år blev det annonceret, at Claus Elming stopper som vært på 'Vild med dans' efter at have styret slagets gang på dansegulvet i hele 12 år.

Nu er den 49-årige tv-mand imidlertid klar til at indtage en ny værtsrolle til efteråret. Elming har nemlig takket ja til at være vært for skønhedskonkurrencen Miss Danmark i Cirkusbygningen 12. september.

Claus Elming kender i forvejen Lisa Lents, der er én af drivkræfterne bag konkurrencen, og da han blev tilbudt jobbet, tøvede han ikke et sekund, fortæller han.

Læs også

Derfor skal du ikke falde i søvn med en ventilator i soveværelset

- Jeg har kendt Lisa Lents i mange år, og hun har jo kørt Miss Danmark op igennem mange år. Det er blevet et rigtig stort arrangement nu, og nu bliver det jo holdt i Cirkusbygningen, forklarer han til Ekstra Bladet og roser Lents, der ligesom Elming selv har medvirket i 'Vild med dans’ - dog som deltager.

Samtidig indrømmer den kendte herningenser, at de mange smukke kvinder, som deltager i Miss Danmark, også har været én af de afgørende årsager til, at han har takket ja til det nye værtsjob.

- Smukke kvinder har aldrig gjort mig noget. Jeg kan lide at være omkring dem, jeg kan godt lide at se på dem, og jeg kan godt lide at hygge sammen med dem, siger den tidligere TV2-vært til Ekstra Bladet.

Læs også

Første gang siden Henriks død: Margrethe viderefører elsket tradition

Faktisk spår Elming, at den nye tjans kan komme til at overgå rollen om vært på 'Vild med Dans’ - i hvert fald når det kommer til det modsatte køn.

- Jeg vil næsten sige, at det er bedre at være vært på Miss Danmark end på 'Vild med Dans', fordi halvdelen er mænd i 'Vild med Dans'. I Miss Danmark er der udelukkende smukke kvinder, lyder det grinende til Ekstra Bladet.

Udover den kommende rolle som vært på skønhedskonkurrencen vil Elming ikke løfte sløret for andre fremtidige arbejdsopgaver. Han forklarer dog, at han har adskillige projekter i støbeskeen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip