Efter voldsom episode: Nu skal Annette Heicks sønner undersøges

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Efter den store forskrækkelse skal Annette Heick og Jespers Vollmers sønner undersøges fremadrettet.

Tidligere i denne måned fik Jesper Vollmer to blodpropper i hjernen. Pludselig fik han et ildebefindende og begyndte at snakke sort. Da stod det klart for Annette Heick, at det skulle gå stærkt.

Læs også

Peter Ingemann lover at sove med den under hovedpuden: “Den er jo immervæk 50.001 kroner værd”

Om episoden skrev Jesper Vollmer på Instagram:

“Tirsdag blev jeg babubabu indlagt og behandlet for to små blodpropper i højre side af hjernen. Jeg er medicineret og udskrevet, og skal nok blive go’ igen ,” lød det optimistisk fra Annette Heicks mand, der dog erkendte, at det føles uretfærdig.

“Synes sgu ellers jeg havde taget en for holdet,” skriver han også i opslaget og henviser til den ulykke, der ramte ham i 2015. Her var han på ferie i Thailand, hvor han kom ud for en alvorlig badeulykke, hvor han brækkede nakken. Derfor ved Jesper Vollmer om nogen, hvordan man genoptræner med “et positivt sind’, og denne tilgang vil han også bruge nu, forklarer han på Instagram.

Sønnerne skal undersøges

Efterfølgende er det opdaget, at blodpropperne er opstået på grund af noget arveligt. Det betyder, at der nu skal holdes øje med parrets sønner, Eliot på 17 og Storm på 12 år

Det fortæller Annette Heick til SE & HØR

“På sin vis er det en hjælp, for nu har vi fundet ud af, at Jesper har en arvelig “kolesterolfejl”, som han har fra sin mor. Nu kan vi være opmærksom på det i forhold til vores drenge,” fortæller hun til ugebladet og uddyber, at det betyder, at når sønnerne fylder 18 år, skal de have taget en bredspektret blodprøve hvert år, så man kan holde øje med, at alt er, som det skal være.

Læs også

Debatten raser: Nu blander Mette Frederiksen sig

 

 

 

 

Dagens Gossip