Ekspert: Her kan prins Christian ende med at gå

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Der er flere mulige scenarier, siger kongehus-ekspert.

I går kunne Kronprinsparret meddele, at man i kølvandet på de alvorlige sager fra Herlufsholm Kostskole har valgt at trække prins Christian ud af skolen.

Ligeledes kommer prinsesse Isabella ikke til at starte på skolen efter sommerferien. Det er selvsagt et hårdt slag for den kriseramte skole. 

Læs også

Mary og Frederik reagerer: Trækker prins Christian ud af Herlufsholm

Da prins Christian ikke er færdig med sin gymnasiale uddannelse endnu, så skal han sammen med sine forældre finde en ny skole. Og her er der mange muligheder.

Ifølge BILLED-BLADETs kongehus-ekspert, Marianne Singer, så er det ikke utænkeligt at det bliver udlandet.

- Det har været vigtigt for kronprinsparret og for prins Christian, at han kunne få sit ungdomsliv for sig selv og så vidt muligt uden for offentlighedens søgelys. Derfor har prinsen også trivedes godt på Herlufsholm, hvor han i høj grad har kunnet have privatliv. Derfor kan det meget vel tænkes, at kronprinsparret vil overveje en kostskole i udlandet, nu hvor prins Christian skal skifte skole, siger Marianne Singer.

Også i det danske kongehus har der gennem tiden været en tradition for et ophold på en udenlandsk skole. Både dronning Magrethe og sønnerne Frederik og Joachim har gået på kostskole i udlandet.

Prinserne på kostskolen École des Roches i Normandiet i Frankrig, og dronning Margrethe på North Foreland Lodge i engelske Hampshire.

Et dansk gymnasie er på ingen måde heller udelukket.

Både kronprins Frederik og prins Joachim gik f.eks. på Øregård Gymnasium, men prins Felix gik på Gammel Hellerup Gymnasium.

Der er altså flere realistiske scenarier.

Læs også

Thomas Blachmans kæreste smider alt tøjet

 

Dagens Gossip