Elvira Pitzner indrømmer: Snød eksen med billeder

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Elvira Pitzner fortæller i sit seneste afsnit af 'Bare Elvira' at hun snød eksen med billeder.

Folk der følger med i Elvira Pitzners liv ved, at diamantdarlingen tidligere har været kærester med håndværkeren Kasper Rylander.

Forholdet varede dog ikke længe, og en af årsager var, at håndværkeren havde problemer med sin jalousi.

Læs også

To kvinder filmede himlen. Lyder det kedeligt? Bare vent til du ser, hvad der sker efter 30 sekunder

Jalousi skal man helst ikke have for meget af, hvis man dater den meget eksponerede Elvira Pitzner, der ikke holder igen med at dele billeder fra sit ekstravagante liv, hvor billederne til tider er letpåklædte.

I tv-programmet ‘Bare Elvira’ fortæller Elvira Pitzner om forholdet til Kasper Rylander til en veninde, og her kommer hun også med en indrømmelse.

Lagde dem op fra sofaen

Hun havde nemlig talt med sin daværende kærester omkring billeder på det sociale medie Instagram, men nu viser det sig, at hun jævnligt lagde billeder op, der ikke havde noget at gøre med det hun var i gang med.

“Vil du ikke også tænke over, hvad du lægger ud. For jeg får det mega nederen, hvis du er ude i weekenden, hvor du står og danser ude og op af nogle fyre,” skulle Kasper Rylander dengang have sagt til Elvira.

Elvira kunne sagtens forstå sin daværende kæreste, og hun havde det på samme måde. Alligevel valgte hun at tage i byen, og i stedet for at dele billederne, hvor hun dansede op af andre mænd, så blev der i stedet delt billeder fra sofaen, hvor hun altså ikke var.

“Så hvis jeg rent faktisk er ude, så poster jeg dem hjemme fra sofaen,” lyder det fra Elvira, mens veninden grinende fortæller, at Elvira er for meget.

Læs også

 

Dagens Gossip