Elvira Pitzner tropper op i frækt lingerie: ‘Jeg er aldrig blevet flækket sådan før’

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Elvira Pitzner har ikke taget det frække lingerie på for sjovs skyld, hun skal nemlig et smut til fysioterapeuten.

Influenceren og tv-stjernen Elvira Pitzner havde sig en forestilling om, at hun skulle gennem en lækker massage med varme sten og varme hænder.

Det viste sig dog at blive en helt anden oplevelse for Elvira, der i stedet beskriver turen til fysioterapeuten som en tur i en lagerhal og en fysioterepeut med kolde fingre.

“Jeg havde en forestilling om, at jeg måske skulle have dejlig massage, hvor han trykkede på nogle steder på min krop med nogle små sten og nogle duftpinde omkring mig og måske noget klassisk musik,” lyder det fra Elvira, der dog bliver skuffet:

“I stedet kommer jeg ud på sådan et garage-agtigt værksted med kolde fingre og bliver knækket og flækket,” fortæller hun.

Herefter ser man Elvira, der er troppet op til fysioterapeuten i noget særdeles frækt lingerie, som ligger og bliver knækket af fysioterapeuten.

“Jeg har aldrig prøvet at blive knækket, flækket på den måde før. Det er ikke særlig rart.” fortæller hun om oplevelsen i det garage-agtige værksted.

Du kan se episoden fra det kommende afsnit af 'Bare Elvira' her, hvor Elvira bliver ‘flækket’ i sit frække undertøj hos fysioterapeuten.

 

Læs også

Topløs Elvira Pitzner smider BH'en

 

 

Dagens Gossip